Murupolku

Readspeaker

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät 2024

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät 2024

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät 2024

Tervetuloa Sosiaali- ja kriisipäivystyspäiville Tampereelle 6. - 7.2.2024! 

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät kerää pitkän tauon jälkeen yhteen kiireellistä sosiaalityötä ja akuuttia kriisityötä tekevät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset. Edellisen kerran tapahtuma pidettiin Kuopiossa syksyllä 2019. 

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät järjestetään Sisä-Suomen yhteistyöalueen sosiaali- ja kriisipäivystysten toimesta, eli Kanta-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan sosiaali- ja kriisipäivystykset toivottavat kaikki kollegat ympäri Suomen tervetulleeksi Tampereelle!

Nyt ensimmäistä kertaa tapahtuman nimi on sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät ilmentäen kehitystä, jossa akuutti kriisityö on nivottu osaksi sosiaalipäivystysten työkenttää monella alueella Suomessa ja sen myötä yhä useammassa sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelee myös terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Kaksipäiväisen tilaisuuden ensimmäisen päivän teemana ovat sosiaali- ja kriisipäivystystyön ajankohtaiset asiat ja tulevaisuuden näkymät. Toisena päivänä kuulemme työn laadun kehittämiseen ja työtä tukeviin toimintarakenteisiin liittyviä puheenvuoroja.
Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät järjestetään Tampere-talossa. Tilaisuuden juontavat Tiktok-sossut Maija Haapala ja Camilla Jokela.

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivien iltajuhla järjestetään 6.2.2024 ravintola Telakalla ja iltajuhlaan on erillinen ilmoittautuminen. Iltajuhlaan mahtuu 180 nopeinta ilmoittautujaa. 

Osallistumismaksu

  • Osallistumismaksu on early bird hintaan 19.11.2023 saakka 200 euroa / 2 päivää ja 120 euroa / 1 päivä  
  • Osallistumismaksu 20.11.-15.12.2023 230 euroa / 2 päivää ja 140 euroa / 1 päivä 
  • Hinnat ovat nettohintoja ja niihin lisätään ALV 24%.

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivien ohjelmaan kuuluu 6.2.2024 aamukahvi ja iltapäiväkahvi sekä 7.2.2024 iltapäiväkahvi. Lounaat ovat omakustanteisia, Tampere-talosta ja sen lähistöltä löytyy useita ravintoloja lyhyen kävelymatkan päästä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu 1.11.2023:

Ilmoittaudu mukaan sosiaali- ja kriisipäivystyspäiville

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma on jo julkaistu, mutta tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjiin: info.sokripaivat@pirha.fi

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät 2024 - järjestäjät

Järjestäjät

Sisä-Suomen yhteistyöalueen sosiaali- ja kriisipäivystys: Kanta-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan sosiaali- ja kriisipäivystykset

Sokripäivät 2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue logo

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen logo.
 

Sokripäivät 2024 Pirkanmaan hyvinvointialue logo

Pirkanmaan hyvinvointialueen logo.
 

Sokripäivät 2024 Oma Häme

Oma Häme sosiaali- ja kriisipäivystyksen logo.
 

Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivät 2024 - nostot

Ennakkotietoa

Tutustu Sosiaali- ja kriisipäivystyspäivien puhujiin, ohjelmaan ja näytteilleasettajiin. Tapahtumapaikkana on Tampere-talo.