Readspeaker

Valikkonäyttö

Tutkimusvastaanotto - otsikko

Tutkimusvastaanotto

Tutkimusvastaanotto palvelee kliinisissä potilastutkimuksissa

Kaksi naista tutkimusvastaanoton ovella.

Pirkanmaan hyvinvointialueen tutkimuspalvelujen tutkimusvastaanotolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus kliinisten potilastutkimusten toteuttamisesta. Tutkimusvastaanoton tilat sijaitsevat Kaupin kampuksella Tays Keskussairaalan alueella.

Tutkimusvastaanotto ja yhteistyö Tampereen Biopankin kanssa mahdollistavat eri tyyppisten tutkimusten sujuvan toteuttamisen. Biopankin kautta on mahdollista tavoittaa tutkittavia, jotka ovat biopankkisuostumuksessaan antaneet luvan yhteydenottoon lisänäytteitä tai lisätietoja varten.

Kuinka tutkimusvastaanotto auttaa?

Vastaanotto tarjoaa tutkijalääkäreille valmiin tutkimusosaamisen ja infrastruktuurin vaativampienkin kliinisten tutkimuksien toteuttamiseen. Näin tutkijalääkäri välttyy riskeiltä, joita liittyy tilojen järjestämiseen, henkilöstön rekrytointiin sekä koulutuksen ja osaamisen puutteeseen. Tutkimuksen toteuttaminen tutkimusvastaanotolla helpottaa monin tavoin kliinistä potilastutkimusta sen aloittamisesta toteuttamiseen.

  • Kokenut tutkimushoitaja
  • Asianmukainen vastaanottohuone
  • Erikoisvälineistön käyttömahdollisuus tutkimussuunnitelman mukaan (esimerkiksi verenpaineen pitkäaikaisseuranta tai spirometria)
  • Pääsy Taysin potilastietojärjestelmiin sekä tarpeen mukaan toimeksiantajan käyttämiin tutkimustietojärjestelmiin (eCRF) sekä farmasiajärjestelmiin (IWRS)
  • Lääkesäilytystilat, joiden lämpötilanseuranta on yhdistetty hälytysjärjestelmään
  • Laboratoriopalvelut

Koordinoiva hoitaja eli tutkimushoitaja toimii tutkijan tukena

Hoitaja avustaa tutkijalääkäriä potilasrekrytoinnissa ja tutkimuksen koordinoinnissa. Tarvittaessa osa käynneistä voi olla hoitajavastaanottoina tutkimussuunnitelman ja sopimuksen mukaisesti. Tutkimushoitajalla on kokemusta ja osaamista sekä monen eri indikaatioalueen kansainvälisistä kliinisistä lääketutkimuksista että laitetutkimuksista. Hoitaja on suorittanut GCP-koulutuksen.

Asiakas ja tutkimushoitaja keskustelevat tutkimusvastaanotolla pöydän ääressä

Osallistujia hakevat lääketutkimukset - nosto

Osallistujia hakevat lääketutkimukset

Ihmisillä tehtävät lääketutkimukset ovat välttämätön osa lääkekehitystyötä. Haemme jatkuvasti  lääketutkimuksiimme osallistujia.

Yhteystiedot (Tutkimusvastaanoton palvelut)

Yhteystiedot

Postiosoite

Pirkanmaan hyvinvointialueen tutkimuspalvelut / Tutkimusvastaanotto
Biokatu 10, Finn-Medi 3, 2. krs
33521 Tampere

Tule tutustumaan tiloihimme ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Esihenkilö Anu Viitala
Tutkimusasiamies Simo Varila
Tutkimushoitajat Minttu Kopra ja Sari Mäkiluoma

Sähköpostiosoite: clinicaltrials@pirha.fi

Potilaisiin liittyviä tietoja ei anneta sähköpostitse.