Murupolku

Readspeaker

Naistentautien päivystys

Naistentautien päivystys

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Naistentautien päivystyksessä hoidamme kiireellistä hoitoa vaativia vaivoja, jotka liittyvät naistentauteihin. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Tarvitset naistentautien päivystykseen päivystyslähetteen.

Ilman lähetettä hoidamme vain gynekologisissa syöpähoidoissa olevia potilaita, gynekologisen toimenpiteen jälkeisiä päivystyksellistä hoitoa vaativia ongelmia sekä julkisen puolen hedelmöityshoitopotilaita, jos hoitoon liittyy päivystyksellistä hoitoa vaativa ongelma.

Jos vaivasi ei vaadi päivystyksellistä hoitoa naistentautien päivystyksessä, sinut ohjataan toiseen hoitopaikkaan tai kotiin.

Toimi näin

Kiireettömissä asioissa ole yhteydessä terveyskeskukseen.

Vakavissa ja henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112 tai hakeudu lähimpään päivystykseen. Ole aina yhteydessä päivystysavun numeroon 116 117 ennen päivystykseen lähtemistä.

Hoito- ja toimintaohjeiden saamiseksi voit olla yhteydessä Pirkanmaan terveysneuvontaan, Pirkanmaan päivystysapuun 116 117 tai Naistentauti- ja raskauspäivystyksen neuvontapuhelimeen.

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Yhteystiedot

Naistentauti- ja raskauspäivystyksen neuvontapuhelin

Naistentauti- ja raskauspäivystyksen neuvontapuhelin on tarkoitettu naistentautien potilaille, raskaana oleville ja synnyttäjille päivystysasioita koskien.

Käytämme takaisinsoittopalvelua. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Soittaessasi sinulta kysytään, koskeeko asiasi lapsivedenmenoa tai päivystystä vai synnytystä. Kuuntele annetut ohjeet loppuun asti ja toimi niiden mukaisesti. Huomioi, että takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Puhelinnumerot 03 311 65942 Takaisinsoittonumero

Avoinna 24/7

Naistentauti- ja raskauspäivystys, Tays Keskussairaala

Naistentauti- ja raskauspäivystys, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, D-rakennus, 3. kerros.

Postiosoite:
PL 272, 33101 TAMPERE -

Naistentauti- ja raskauspäivystys, Tays Keskussairaala


Naistentauti- ja raskauspäivystyksessä tutkimme ja hoidamme naistentautisia, sekä raskaana ja synnyttäneitä olevia päivystyspotilaita.

Tays Keskussairaalan naistentauti- ja raskauspäivystyksessä tutkimme ja hoidamme naistentautien päivystyspotilaita sekä raskaana olevia päivystyspotilaita ja vasta synnyttäneitä naisia, jotka tarvitsevat päivystyksellistä erikoissairaanhoitoa.

Tarvitset naistentauti- ja raskauspäivystykseen yleensä päivystyslähetteen. Ilman lähetettä hoitoon voivat tulla gynekologisissa syöpähoidossa olevat potilaat, sekä ne raskaana olevat, joilla on epäily lapsivedenmenosta tai synnytyksestä.

Avoinna 24/7

Tuloksia ei löytynyt.

Tuloksia ei löytynyt.

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset pääsääntöisesti lääkärin lähetteen. Lähetteen voit saada terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, neuvolasta, yksityiseltä lääkäriltä tai sairaalan poliklinikalta.

Alle 16-vuotiaiden hoito tapahtuu lasten päivystyksessä.

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksullinen.