Murupolku

Readspeaker

Sydän- ja rintaelinkirurgia

Sydän- ja rintaelinkirurgia

Sydän- ja rintaelinkirurgia

Tays Sydänsairaalassa teemme sydän- ja rintaelinkirurgian alueen leikkaustoimenpiteitä, kuten sepelvaltimoiden ohitusleikkauksia ja aortan leikkauksia. Yleisthoraxkirurgiaan sisältyvät keuhkoihin, ruokatorveen tai rintakehän muihin osiin kohdistuvat toimenpiteet.

Tays Sydänsairaalan sydän- ja rintaelinkirurgisella yksiköllä on jatkuva ympärivuorokautinen valmius akuutisti sairastuneiden potilaiden leikkaushoitoon.

Tays Sydänsairaalan sydänanestesiologit ja sydäntehohoidon ammattilaiset vastaavat sydän- ja rintaelinkirurgisten potilaiden anestesiologisesta hoidosta leikkaussalissa sekä leikkauksen jälkeisestä tehohoidosta ja valvonnasta.

Sydänteholla hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat sydämen ja rintakehän alueen leikkausten ja toimenpiteiden jälkeistä välitöntä tehohoitoa.

Tays Sydänsairaalan sydänosasto 3 palvelee sydän- ja rintaelinkirurgisia leikkaushoitopotilaita, jotka siirtyvät osastolle teho- ja heräämöhoidon jälkeen. Potilaiden jatkohoidosta ja seurannasta vastaavat hyvinvointialueilla yleensä potilaan oma lähisairaala ja avoterveydenhoito.

Sydän- ja rintaelinkirurgian poliklinikalla teemme muun muassa leikkauskelpoisuuden monipuolisia arviointeja ja potilaan leikkaushoidon suunnittelua.

Tays Sydänsairaala - nosto

Tays Sydänsairaala

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala. Pirkanmaan hyvinvointialue on yksi Sydänsairaalan omistajatahoista.

Yhteystiedot

Tays Sydänsairaala sijaitsee Taysin sisäänkäynnin vieressä.
 

Sydän- ja rintaelinkirurgia - muualla verkossa - nosto

Muualla verkossa

Sydän- ja rintaelinkirurgia - ammattilaisille - nosto