Readspeaker

Valikkonäyttö

Pirha-chat

Pirha-chat

Pirha-chat

Pirha-chatista löydät robottiasiakaspalvelija Pirbotin sekä kaikki ammattilaischattimme. Pirha-chat aukeaa kaikkien pirha.fi verkkosivujen oikean alakulman pinkistä puhekuplasta. Pirbotin kanssa käydyt keskustelut tallennetaan palvelun kehittämiseksi. Jos jatkat keskustelua ammattilaisen kanssa, palvelu siirtyy tietoturvalliseen ympäristöön.

Pirbotti vastaa Pirha-chatissa ympäri vuorokauden. Se osaa vastata yleisimpiin kysymyksiin ohjaamalla sinua löytämään etsimääsi tietoa tai ohjautumaan oikeaan palveluun. Pirbotti ei voi arvioida avuntarpeen kiireellisyyttä.

Jos Pirbotti ei osaa antaa vastausta kysymykseen, se tarjoaa mahdollisuutta siirtää keskustelun ammattilaisillemme. Ammattilaisemme ovat paikalla palvelusta riippuen yleisimmin arkisin kello 8–16 välillä.

Chat löytyy jokaiselta pirha.fi-sivuilta

  • Avaa sivun oikean alalaidan pinkistä puhekuplasta Pirha-chat. Puhelimessa kuvakkeen ilmestymiseen voi mennä muutama sekunti.
  • Kirjoita nimesi tai nimimerkkisi tekstikenttään.
  • Klikkaa robotin kuvasta itsesi chattiin.

Voit siirtyä suoraan keskustelemaan ammattilaisen kanssa klikkaamalla kyseistä painiketta tai aloittaa ensin keskustelun Pirbotin kanssa. Pirbotti tarjoaa ammattilaisen kanssa keskustelua aina, kun ei osaa vastata kysymykseesi.

Jos valitset keskustella ammattilaiselle, robotti siirtää sinut eteenpäin. Onnistuneen siirron jälkeen sinulle näkyy jononumero. Kun ammattilainen sulkee vastaanoton, saat vielä palautekyselyn. Kehitämme chat-palveluita palautteen perusteella, joten toivomme, että jätät meille palautetta.

Pirha-chat haitari

Nopeasti yhteys ammattilaiseen chatin kautta

Tutustu mitä ammattilaisia löydät chatista. Alla on sama chat-palveluvalikko, jonka löydät pinkistä puhekuplaikonista.

Yhteystiedot -chat, avoinna arkisin kello 8-16

Yhteystiedot -chat palvelee kaikkia pirkanmaalaisia. Voit kysyä chatissa toimipisteiden ja palvelupaikkojen yhteystietoja.

Terveysasioissa asioi digiklinikalla. Pääset digiklinkalle kirjautumalla OmaPirhaan pirha.fi-sivujen oikeasta yläkulmasta tai lataamalla OmaPirha Digiklinikka -mobiilisovelluksen.

Lue lisää: pirha.fi/digiklinikka

Huom. Parkano-Kihniö alueen asukkaita palvelee Kolmostien Terveyden digiterveysasema. Mänttä-Vilppula-Juupajoen alueen asukkaita palvelee Mäntänvuoren Terveyden digiterveysasema

Työikäisten sosiaalityön neuvonta, avoinna ma - ti ja to - pe klo 9 - 15 ja ke klo 12 - 17.30

Sosiaalipalveluijen neuvonta ohjaa aikuisia, jotka tarvitsevat tietoa sosiaalipalveluista, etuuksista tai tarvitsevat palveluohjausta. Sosiaalipalvelujen neuvonssa palvelevat sosiaaalihuollon ammattihenkilöt.

Sosiaalialan ammattilaisen kanssa voi keskustella ja etsiä yhdessä ratkaisuja elämässä ilmenneiden ongelmien selvittämiseksi. Asukas saa lisätietoja palvleuista, niiden saamisen ehdoista sekä tukea palveluiden ja etuuksien hakemiseen ja käyttöön. Apua voi saada esimerkiksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen hakemiseen.

Myös ammattilainen voi konsultoida sosiaalihuollon ammattilaista chatin kautta.

Neuvolachat avoinna arkisin klo 10 - 12

  • Palvelee kaikkia Pirkanmaan hyvinvointialueen neuvola-asiakkaita odotus- ja vauva-ajan sekä lapsiperhearjen kysymyksissä. Chatissa voi keskustella neuvolan terveydenhoitajan kanssa.

  • Neuvolachatissa ei ole mahdollista saada sairaan lapsen hoitotodistusta eikä tehdä ajanvarauksia.

Pyydä apua perheille -chat on avoinna arkisin kello 8-16.00

Pyydä apua perheille -chatista saat tukea perheesi tilanteeseen liittyvissä kysymyksissä tai, jos sinulla on huolta lapsesta, puolisosta tai toisesta aikuisesta. Chatissa voit keskustella esimerkiksi vanhemmuuden tai parisuhteen haasteisiin liittyen ja saat tukea esimerkiksi myös ero- tai huoltajuuskysymyksissä.

Chat on reaaliaikainen yhteydenottokanava ja vaihtoehto lapsiperheiden Pyydä apua -lomakkeen täyttämiselle. Chatissa voit keskustella palveluohjaajan kanssa.

Pirkanmaan Kotitorin chat, arkisin klo 8 - 16.30

Pirkanmaan Kotitorilta saa ohjausta ja neuvontaa sekä ikääntyneille ja vammaisille henkilöille että mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville. Palvelu on tarkoitettu myös läheisille.

Kotitorilta saa myös Pirkanmaan hyvinvointialueen lapsiperhepalveluiden neuvontaa sekä esimerkiksi ohjausta yksityisten palveluntuottajien sekä järjestö- ja seurakuntien palveluihin liittyen.

Chatissa voit keskustella Kotitorin palveluohjaajan kanssa.
 

Pirkanmaan Kotitorin chat, arkisin klo 8 - 16.30

Pirkanmaan Kotitorilta saa ohjausta ja neuvontaa sekä ikääntyneille ja vammaisille henkilöille että mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville. Palvelu on tarkoitettu myös läheisille.

Kotitorilta saa myös Pirkanmaan hyvinvointialueen lapsiperhepalveluiden neuvontaa sekä esimerkiksi ohjausta yksityisten palveluntuottajien sekä järjestö- ja seurakuntien palveluihin liittyen.

Chatissa voit keskustella Kotitorin palveluohjaajan kanssa.

2.0 Hiusviivaerotin


Pirha-chat - tämän sivun löydät myös

Tämän sivun löydät myös osoitteella pirha.fi/pirha-chat

Äitiys- ja lastenneuvolat - neuvolachat - nosto

Neuvolachat

Neuvolachat auttaa sinua ja perhettäsi odotus- ja vauva-ajan sekä lapsiperhearjen kysymyksissä. Chatissa voi kysyä esimerkiksi raskausaikaan liittyvistä asioista tai vauvan imetyksestä ja unesta. Keskustella voi myös leikki-ikäisen arjen asioista tai saada tukea.

Chatissa voi keskustella neuvolan terveydenhoitajan kanssa arkisin klo 10–12. Chat-palveluun pääset sivun oikean alalaidan vaaleanpunaisesta puhekuplasta, josta Pirbotti ohjaa sinua eteenpäin.