Readspeaker

Sijaisuudet

Sijaisuudet

Sijaisuudet

Työtä hyvällä sykkeellä!

Eri pituisten sijaisuuksien avulla pääset tutustumaan yksiköihimme sekä erilaisiin työmahdollisuuksiin. Uraa aloittaville tekijöille sijaisuudet ovat loistava tapa kerryttää kokemusta ja löytää oma erikoisala. Kokeneelle ammattilaiselle ne antavat mahdollisuuden laajentaa ja ylläpitää uran varrella kerrytettyjä taitoja.
 
Pidempiaikaiset sijaisuudet ilmoitamme Kuntarekry-rekrytointijärjestelmässä, joten tarkkailethan avoimia työpaikkojamme aktiivisesti. Mikäli et löytänyt oman ammattialasi sijaisilmoitusta, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Lue lisää avoimesta hakemuksesta.
 
Lyhytaikaisia sijaisuuksia voit tehdä Kuntarekry-rekrytointijärjestelmän kautta.

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin hakeutuminen

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin hakeutuminen

  1. Jätät hakemuksesi sijaisilmoituksiin. Huomioithan, että käytettävyytesi on päällä
  2. Rekrytoijamme tutustuu hakemukseesi
  3. Mikäli osaamisesi ja kokemuksesi voisi soveltua meille, olemme sinuun yhteydessä joko soittamalla tai sähköpostitse
  4. Saat kutsun tapaamiseen rekrytoijan kanssa. Tapaamisessa keskustellaan mielenkiinnon kohteistasi ja soveltuvuudestasi sijaisuuksiin
  5. Tapaamisessa tarkastetaan henkilöllisyystodistuksesi, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistuksesi sekä lääkehoidon osaaminen. Tarkastamme myös rekisteröitymisesi Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Mikäli olet opiskelija, ota tapaamiseen mukaasi opiskelutodistus ja opintosuoritusote.
  6. Mikäli sinut valitaan sijaiseksi, saat tapaamisessa lisätietoa lyhytaikaisten sijaisuuksien tekemisestä sekä Kuntarekryn käyttämisestä
  7. Sinut on valittu sijaiseksi ja olet valmis aloittamaan lyhytaikaisten sijaisuuksien tekemisen.
Voit olla meihin yhteydessä rekrytointi@pirha.fi mikäli sinulla herää kysyttävää.

Lyhytaikaisia sijaisuuksia voit tehdä kiinnostuksesi mukaisesti eri erikoisalojen parissa.

Sairaanhoitajaksi, kätilöksi, terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi opiskeleva voi toimia sairaanhoitajan sijaisena, kun on suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä opinnoistaan. Kätilön, terveydenhoitajan tai ensihoitajan tehtävissä toimimiseen edellytetään oman koulutusohjelman mukaista minimisuoritusta. Tarkemmat tiedot ja kelpoisuusehdot löydät työpaikkailmoitukselta.
 
Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voit hakeutua Kuntarekryn kautta: Sairaanhoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet Pirkanmaan hyvinvointialueella

Lähi- ja mielenterveyshoitajien sijaisuuksia voit tehdä, mikäli olet nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tarkemmat tiedot ja kelpoisuusehdot löydät työpaikkailmoitukselta.
 
Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voit hakeutua Kuntarekryn kautta: Lähi- ja mielenterveyshoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet Pirkanmaan hyvinvointialueella

Vinkit lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

Vinkit lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

  • Huomaathan tarkistaa, että käytettävyyskalenterisi on ajan tasalla. Voit tarkistaa asian Kuntarekrystä kohdasta "käytettävyys". Tämän tiedon perusteella saat ilmoituksen tarjolla olevista työvuoroista, sitten kun sinut on hyväksytty sijaiseksi.
  • Päivitäthän kalenteriasi vähintään kolmen kuukauden välein, jotta tietosi pysyvät "Käytettävissä" -tilassa. Mikäli et päivitä kalenteriasi, hakemuksesi siirtyy "Ei käytettävissä" -tilaan, jolloin et saa enää ilmoituksia tarjolla olevista työvuoroista.
  • Verokortti ja muutosverokortti toimitetaan Monetran palkanmaksuun suorasiirrolla. Sinun ei siis erikseen tarvitse toimittaa verokorttia. Sinun tulee kuitenkin huolehtia, että verotietosi ovat ajan tasalla.