Readspeaker

Tays Keskussairaala - otsikko

Tays Keskussairaala

Tays Keskussairaala - ankkurilista

Tays Keskussairaala - johdanto + kuva - web-sisältö

Tays Keskussairaalassa hoidetaan valtaosa Tampereen yliopistollisen sairaalan potilaista. Tarjoamme hoitoa, tutkimuksia ja asiantuntemusta lähes kaikilla lääketieteen erikoisaloilla.

Tays Keskussairaalan sisäänkäynti.

Tays Keskussairaala - yhteystiedot ja saapumisohjeet

Yhteystiedot

 • Vaihde 03 311 611
  - puheluiden välitys sairaalan kaikkiin toimipisteisiin
 • Katuosoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
 • Postiosoite: PL 2000, 33521 Tampere

Pääovet ovat avoinna joka päivä kello 6–22 ja Radius-rakennuksen ovet kello 6–18.

Kysy! Neuvonnan työntekijät vastaavat palveluja koskeviin tiedusteluihin ja opastavat sinut oikeisiin paikkoihin. Neuvontapiste löytyy pääaulasta D-rakennuksesta. Puhelin: 03 3116 6203
Avoinna arkisin kello 7–17.

Saapumisohjeet

Pääsisäänkäynti on osoitteessa Elämänaukio 2. Taksit ja muut autoilijat ajavat pääsisäänkäynnille pysäköintihallin kautta osoitteeseen Kuntokatu 2. Pysäköintihallista pääsee hissillä tai liukukäytävää pitkin pääaulaan.

Myös Tays Päivystys Acutaan ja Biokadulla sijaitseviin toimipisteisiin kuljetaan Teiskontieltä Kuntokadun risteyksestä.

Tays Keskussairaala - ajoreitit, pysäköinti ja kulkuyhteydet - haitari

Ajoreitit, pysäköinti ja kulkuyhteydet

Tays Keskussairaalan alueella potilaiden ja vieraiden käytettävissä on pysäköintihallit. Lisäksi pysäköintipaikkoja on etenkin pääsisäänkäyntien ja päivystyksen läheisyydessä. Asiakaspysäköinti on maksullista Tays Keskussairaalassa.

Pääsisäänkäynti

Kevyt liikenne: Elämänaukio 2
Autoilijat ja saattoliikenne: Kuntokatu 2

Tays Keskussairaalan pääsisäänkäynnille ajetaan Teiskontieltä Kuntokadun kautta. Autolla saavuttaessa suosittelemme tuloa parkkihallin kautta, osoitteesta Kuntokatu 2. Pysäköintihallista pääsee pääaulaan liukukäytävää pitkin ja hisseillä.

Hallin kautta onnistuu myös saatto- ja jättöliikenne. Alle 30 minuuttia kestävä saattoliikenne on maksutonta. Jos viivyt hallissa alle 30 minuuttia, sinun ei tarvitse käydä maksuautomaatilla lainkaan.

Pääsisäänkäynnin varsinainen osoite on Elämänaukio 2. Aukio on tarkoitettu vain kevyelle liikenteelle. Osoite on uusi, joten sitä ei vielä löydy kaikista sähköisistä karttapalveluista.

Tays Päivystys Acuta ja Biokadun toimipisteet

Acutan osoite on Ensitie 8. Sekä Acutaan että Biokadun toimipisteisiin ajetaan Teiskontieltä Kuntokadun kautta.

Radiuksen sisäänkäynti

R- eli Radius-rakennukseen ajetaan Teiskontieltä Lääkärinkadun kautta, osoite Sädetie 6.

Katso, missä rakennuksessa eri osastot, poliklinikat ja toimipisteet sijaitsevat:

Tays Keskussairaalan pysäköintihalli, Kuntokatu 2

Tays Keskussairaalan pysäköintihalliin mahtuu 400 autoa. Hallin osoite on Kuntokatu 2. Hallista on sisäkautta kulkuyhteys pääaulaan, josta pääsee jatkamaan moniin muihin sairaalan yksiköihin. Hallista pääsee suoraan esimerkiksi lasten ja nuorten sairaalaan sekä Sydänsairaalaan.

Pysäköintihallin korkeus: yläkerros 2,90 m ja alakerros 2,30 m.

Tays T-rakennuksen (psykiatria) pysäköintihalli, Arkkiatrinkuja 1

Uuteen T-parkkihalliin mahtuu 115 autoa. Hallin osoite on Arkkiatrinkuja 1. Hallista on sisäkautta kulkuyhteys T-rakennuksen aulaan, josta pääsee ulkokautta edelleen muihin sairaalakampuksen rakennuksiin. Osa hallin paikoista on varattu henkilökunnan käyttöön.

Tays pysäköintihallien hinnat:

 • maanantaista perjantaihin kello 8–18:
  • 0-3 h, 3 e/tunti
  • ylittävät tunnit 2 e/tunti
 • iltaisin, viikonloppuisin sekä arkipyhinä: 0,50 e/tunti

Pysäköinti on maksutonta saatto- ja noutoliikenteelle puolen tunnin ajan.

Pysäköinti maksetaan hallista poistuttaessa. Hallissa ei ole puomia, eli sisääntullessa vain ajat halliin ja pysäköit. Et tarvitse automaatista lippua auton ikkunalle.

Pysäköinnin maksamista varten lähtiessäsi tarvitset ajoneuvon rekisterinumeron.

Maksutavat pysäköintihalleissa:

 • maksu maksukortilla automaattiin lähtiessä (kaikki yleisimmät maksukortit käyvät)
 • maksu EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla
 • maksu internetissä 48 tunnin sisällä osoitteessa www.autopay.io
 • automaattinen veloitus maksukortilla (vaatii rekisteröitymisen Autopay-käyttäjäksi)
 • lasku kotiin, laskutuslisä 5 e

Apua maksamisen ongelmatilanteissa:

Jos pysäköintihallin maksamisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä suoraan Europarkin asiakaspalveluun: 

 • Puhelimitse ma–pe klo 8–21, la 9–21 ja su klo 9–19: 0207 907 330 (matkapuhelinliittymästä 0,0835 euroa/puhelu + 0,1669 euroa/min ja kiinteästä liittymästä 0,0835 euroa/puhelu + 0,0691 euroa/min)
 • sähköpostitse: info(at)europark.fi
Sisäänajo Taysin pysäköintihalliin.
Pysäköintihallissa on tilaa lähes 400 autolle.
Liukuportaat sairaalaan pääaulaan.
Pääset parkkihallista suoraan pääaulaan liukukäytävää pitkin. Myös hissejä on käytettävissä.

Pysäköintialueet ulkona Keskussairaalan alueella

Riviparkki:

R-sisäänkäynnin läheisyydessä on Riviparkki, joka on merkitty alueen opasteissa P-asiakas. Pysäköinti Riviparkissa maksaa 2 e/tunti arkisin kello 8–18. Riviparkissa pysäköinti maksetaan ennakkoon automaattiin tai pysäköintisovelluksella. Käytössä olevat sovellukset ovat eParking, Parkman sekä Easypark, myös Moovy on tulossa käyttöön. Automaatilla voi maksaa käteisellä ja kortilla.

Automaattiin syötetään rekisterinumero, minkä vuoksi automaatin tulostamaa lippua ei tarvitse laittaa tuulilasiin näkyville. Voit ottaa lipukkeen mukaasi muistuttamaan pysäköinnin loppumisajankohdasta.

Jos sairaalakäynnin kestoa on vaikea arvioida etukäteen, suosittelemme pysäköintihallia, jossa maksu suoritetaan pysäköinnin päättyessä.

Invapysäköintipaikat löytyvät R-rakennuksen sisäänkäynnin vierestä vasemmalta. Saattoliikenne on mahdollista R-rakennuksen edustalle, mutta pysäköinti siinä on kielletty.

Riviparkki sijaitsee R-sisäänkäynnin läheisyydessä.

Katso: Taysin maanpäällisen asiakaspysäköinnin maksaminen -video

Muut paikat:

Taysin pysäköintipaikat ovat maksullisia arkisin ja arkipyhinä kello 8–18. Tays Päivystys Acutan edustalla pysäköinti on maksullista ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Huom! Sairaala-alueen takana kulkevan Arvo Ylpön kadun varrella on pysäköintikielto. Jos pysäköit kadun reunaan, voit saada sakot.

Tays Keskussairaalan kartat

Muutos LE-pysäköintiin 1.8. alkaen

1.8.2024 alkaen pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella muuttuu Tays P-hallissa normaalihinnoittelun mukaiseksi pysäköinniksi.

Maksuttomat uudet LE-pysäköintipaikat löytyvät jatkossa ulkoa Elämänaukion saattoalueelta, tai vaihtoehtoisesti R-rakennuksen alaoven läheisyydestä. Myös muut sairaala-alueen LE-pysäköintipaikat ovat edelleen normaalisti käytettävissä.

LE-pysäköinti 1.8. asti

Tays parkkihallissa on erikseen merkityt LE-paikat, joista on mahdollisuus saada maksunpalautus osoittamalla voimassa oleva LE-tunnus asiakaspalvelun aukioloaikoina. Toimi näin pysäköidessäsi invapaikalle:

 • Käy pääaulan neuvontapisteellä tai Sydänsairaalan neuvonnassa näyttämässä liikkumisesteisen pysäköintitunnusta. Kerro myös rekisterinumerosi. Näin saat invapysäköinnin maksutta.
  • Pääaulan neuvonta palvelee arkisin kello 7–17.
  • Sydänsairaalan neuvonta on avoinna arkisin kello 7.30–15.
 • Maksu voidaan mitätöidä joko saapuessasi sairaalaan tai korkeintaan 12 tuntia saapumisen jälkeen.
 • Invapysäköinti on maksutonta korkeintaan 12 tunnin ajan.
 • Jos ajoneuvo poistuu välillä alueelta ja sillä ajetaan takaisin, tulee liikkumisesteisen pysäköintitunnus ja rekisterinumero käydä ilmoittamassa uudelleen.

Invataksit saavat pysäköidä hallissa pidennetysti, kun kuljettaja näyttää pääaulan neuvontapisteellä valokuvaa, jossa näkyy auton rekisterinumero sekä invataksin takaoven invamerkki.

Tays T-parkkihallissa (psykiatrian rakennus) on erikseen merkityt LE-paikat, mutta näiden paikkojen käytöstä pysäköintimaksu menee normaalin hinnaston mukaisesti.

Muita invapaikkoja Tays Keskussairaalan alueella on Acutan edessä, Radiuksen sisäänkäynnin läheisyydessä sekä Finn-Medi 2 -rakennuksen ja potilashotellin edustoilla. 

Tays Keskussairaalaan pääsee kätevästi bussilla tai ratikalla. Katso bussi- ja ratikkapysäkit alueellakartasta: Tays-kartta

 • Tampereen keskustan suunnalta tultaessa Tays Keskussairaalalle pääsee kätevimmin Sorin aukiolta ratikalla 1. Ratikka pysähtyy Taysin pääsisäänkäynnin edessä sekä lähempänä Radiusta olevalla Kaupin kampus -päätepysäkillä.
 • D-rakennuksen pääsisäänkäyntiä lähimpänä olevat bussipysäkit ovat linjasta riippuen joko Kuntokadun tai Teiskontien varrella sijaitsevat pysäkit TAYS L, TAYS E ja TAYS I.
 • R-rakennusta lähinnä oleva bussipysäkki on Perhetukikeskuksen pysäkki, kun saavutaan Tampereen keskustan suunnasta. Idästä tultaessa R-rakennusta lähinnä ovat Hoitokodin pysäkki Teiskontiellä ja Kaupin kampuksen pysäkki Lääkärinkadulla.
 • Tays Päivystys Acutaan tai Biokadun toimipisteisiin kuljettaessa lähimmät bussipysäkit sijaitsevat linjasta riippuen Teiskontiellä, Kuntokadulla tai Arvo Ylpön kadulla.
 • Arvo Ylpön kadulla liikennöivät bussit pysähtyvät pysäkillä ”Ensihoitokeskus”, Potilashotellin/Silmäkeskuksen lähellä pysäkillä ”Potilashotelli” sekä lähellä Tampereen yliopiston tiloja pysäkillä "Tays Arvo".

Ratikka pysähtyy mm. Taysin pääsisäänkäynnin edessä.

Katso reitit, aikataulut ja matkaohjeet Nyssen verkkosivuilta. Nyssen reittioppaasta löytyy kaikki joukkoliikenne Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa, Ylöjärvellä ja Valkeakoskella.

Tays Keskussairaala - oheispalvelut - haitari

Ravintolat ja muut oheispalvelut

Sairaalan tiloissa voit hoitaa apteekkiasiat, hankkia kukat sekä nauttia kahvion ja kioskin palveluista. Alueella on myös pankkiautomaatti ja kaksi kirjelaatikkoa.

Keskussairaalan ravintola Puhti

Puhti-ravintolassa on tarjolla päivittäin vaihtuva lounas kello 10.45-13.30. Monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounas, keittolounas, kasvislounas ja jälkiruoka sekä Bistro-pisteen herkullinen makumaailma. Ruokailemaan ovat tervetulleita henkilökunnan lisäksi potilaat ja heidän läheisensä sekä sairaalan vieraat.

Ruokalistat:

Puhti-ravintolaan kuljetaan päärakennuksen hissiaulasta lasiovien kautta ja käytävää pitkin, tai Radius-rakennuksen 1. kerroksen aulasta ovien kautta käytävää pitkin. Seuraa H-opasteita.
Osoite on Elämänaukio 2, 33520 Tampere.

Ravintolan palvelut tuottaa Pirkanmaan Voimia.
Keskussairaalan ravintokeskus: puhelin 044 431 4070
Vastuuhenkilö: Palvelupäällikkö Aila Seppälä

Muut ruokailumahdollisuudet

Sairaala-alueella toimii Pikanten ylläpitämiä lounasravintoloita ja kahviloita, joiden tuotolla tuetaan Hämeenmaan Sydänpiirin, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen ja Taysin tukisäätiön toimintaa.

Sairaalassa on useita kahviloita ja kioski, joista osa on auki iltaan asti:

Potilashotellin aulakahvila on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotellin ravintolassa on tarjolla päivittäin aamiais-, lounas- ja päivällisbuffetit. A la carte -annoksia on saatavilla joka päivä kello 19.30 saakka.

Kolikoilla ja korttimaksulla toimivia välipala- ja juoma-automaatteja on Radiuksen aulassa, päivystyksessä ja A-rakennuksen aulassa.

Ottopiste sijaitsee R-rakennuksen 1. kerroksessa. 

Tays Keskussairaalassa on kaksi kirjelaatikkoa – R-rakennuksen 0. kerroksessa hissien vieressä ja A-rakennuksen 1. kerroksen aulassa ennen P-rakennukseen johtavaa käytävää. Laatikot tyhjennetään arkipäivisin kello 15.45.

Tays Keskussairaalasta löytyy sekä apteekki että kukkukauppa:

Tays Keskussairaalan Kela-taksin palvelupiste sijaitsee pääaulan neuvonnan yhteydessä.

Myös Kela-taksien odotuspiste on aulassa neuvontaa vastapäätä. Toinen Kela-taksien odotuspiste on R-rakennuksen 1. kerroksen aulassa. Kuljettajat tulevat hakemaan asiakkaat aulan odotuspisteeltä.

Voit tiedustella löytötavaroita numerosta 03 311 66203. Löytötavaroita säilytetään Tays Keskussairaalan neuvonnassa yksi viikko. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon.

Sairaalahuvipuisto on paikka seikkailemiseen, pelailuun ja leikkimiseen, ja siellä voi viettää myös vaikkapa pienen potilaan syntymäpäiväjuhlia. Huvipuistoon on suunniteltu myös monipuolista lastenkulttuuria. Huvipuistoa voivat käyttää tukikohtanaan myös sairaalaklovnit ja sairaalan muut esiintyjät.

Huvipuisto on avoinna arkisin kello 9-17 sekä viikonloppuisin kello 10-16. Puiston työntekijät ovat tuolloin paikalla. Huvipuisto sijaitsee pääaulan takaosassa.

Lapsia keinumassa sairaalahuvipuistossa.
 

Tays keskussairaala - Poliklinikat - väliotsikko

Poliklinikat

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Katso toimipisteet

Aivovammapoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 8, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 2, 3. ja 4. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Aivovammapoliklinikka, Tays Keskussairaala


Puhelinnumerot

03 311 66664

Takaisinsoittonumero

Endokrinologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Seuraa sisätiloissa A-opasteita. Poliklinikka sijaitsee A-rakennuksen 1. kerroksessa

Foniatrian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 12, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 5 , 2. kerros

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Foniatrian poliklinikka


Aukioloajat
Ma
klo 8–15.30
Ti
klo 8–15.30
Ke
klo 8–15.30
To
klo 8–15.30
Pe
klo 8–15

Gastroenterologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, B-rakennus, 8. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Gastroenterologian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Avoinna
Ma
klo 8–15.45
Ti
klo 8–15.45
Ke
klo 8–15.45
To
klo 8–15.45
Pe
klo 8–15.45

Hormoni- ja lapsettomuuspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Arvo Ylpön katu 4, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 4, 1. kerros.

Kulkuohje: Teiskontien ja Kuntokadun risteyksestä Arvo Ylpön kadulle. Sisäänkäynti Ensitien puolella.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Hormoni- ja lapsettomuuspoliklinikka, Tays Keskussairaala


Avoinna ajanvarauksella

Ihotautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

H-rakennus, 0- ja 00-kerros

Infektiopoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

E-rakennus, 3. kerros. Kulku sairaalan pääovesta. Seuraa sisätiloissa E-opasteita ja nouse portaita tai hissillä 3. kerrokseen.

Kaihiklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 14, 33520 TAMPERE

Finn-Medi 6-7 -rakennus.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Puhelinnumerot

03 311 69402

Potilastiedustelut

Keuhkosairauksien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

B-rakennus, 1. kerros.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, K-rakennus, 1. kerros

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka


Puhelinnumerot

03 311 65997

Ajanvaihto ja neuvonta, takaisinsoittonumero

Aukioloajat
Ma
klo 7.30–15
Ti
klo 7.30–15
Ke
klo 7.30–15
To
klo 7.30–15
Pe
klo 7.30–14

Kuntoutustutkimuspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 12, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 5 -rakennus, 5. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Lasten aineenvaihduntapoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten aineenvaihduntapoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten diabetespoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten diabetespoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten elinsiirtopoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten elinsiirtopoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten endokrinologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten endokrinologian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten infektio- ja immunologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten infektio- ja immunologian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten keuhkopoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten keuhkopoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten kipupoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten kipupoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten munuaispoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten munuaispoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten reumapoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten reumapoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten suolistopoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten suolistopoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lasten syömishäiriöpoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lasten syömishäiriöpoliklinikka, Tays Keskussairaala


Lastenkirurgian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 2. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lastenkirurgian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Lastentautien opetuspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Lastentautien opetuspoliklinikka, Tays Keskussairaala


Avoinna
Ti
klo 8–14
Ke
klo 8–14
To
klo 8–14
Pe
klo 8–14

Munuaiskeskuksen poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

E-rakennus, 1. kerros. Seuraa sisätiloissa E-opasteita. Poliklinikan odotusaula on ilmoittautumisautomaatin jälkeen vasemmalla.

Naistentautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, K-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 272, 33101 TAMPERE -

Naistentautien poliklinikka, Tays Keskussairaala


Neurokirurgian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, K-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Neurokirurgian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Puhelinnumerot

03 311 65559

Ajanvarausasiat, takaisinsoittopalvelu (ma-pe klo 8-10)

044 472 9594

aivokasvainten asiantuntijahoitaja (ma-pe klo 9-15)

044 473 9832

Neuromodulaatiohoitajat (ma-to klo 9-15)

Poliklinikan aukioloajat
Ma
klo 7.30–15
Ti
klo 7.30–15
Ke
klo 7.30–15
To
klo 7.30–15
Pe
klo 7.30–15

Neurologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 8, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 2 -rakennus, 2. ja 3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Neurologian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Avoinna
Ma
klo 7.30–15
Ti
klo 7.30–15
Ke
klo 7.30–15
To
klo 7.30–15
Pe
klo 7.30–15

Neuromodulaatiopoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Arkkiatrinkuja 1, 33520 TAMPERE

T-rakennus, C, 2. krs

Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 0. kerros

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Nuorisopsykiatrian poliklinikka


Puhelinnumerot

Perinnöllisyyspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 8, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 2-rakennus, 3. kerros

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Perinnöllisyyspoliklinikka, Tays Keskussairaala


Psykiatrian päivystyspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Arkkiatrinkuja 1, 33520 TAMPERE

T-rakennus, C, 1. krs

Silmätautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 14, 33520 TAMPERE

Finn-Medi 6-7 -rakennus, 1.-3. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Puhelinnumerot

03 311 66451

Asiakaspalvelu

Sisätautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

A-rakennuksen 1. kerros. Kulku pääsisäänkäynnin kautta.

Sosiaalipediatrian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, L-rakennus, 0. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Sosiaalipediatrian poliklinikka, Tays Keskussairaala


Sukupuoli-identiteetin tutkimuspoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Arkkiatrinkuja 1, 33520 TAMPERE

T-rakennus, C2, 2. krs

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Arvo Ylpön katu 6, 33520 TAMPERE

Finn-Medi 1, 4. kerros

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Puhelinnumerot

03 311 64106

Ajanvaraus ja neuvonta, takaisinsoittopalvelu klo 9-13

Syömishäiriöpoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 10, 33520 TAMPERE

Finn-Medi 3, 1.krs

Syöpätautien poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Radius-rakennus, 2. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Tuki- ja liikuntaelinkeskuksen poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, D-rakennus, 8. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Tuki- ja liikuntaelinkeskuksen poliklinikka, Tays Keskussairaala


Unipoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 12, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi 5 -rakennus, 7. kerros.

Sisäänkäynti Finn-Medi 5 -rakennukseen sijaitsee Potilashotellia vastapäätä

Urologian poliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

A-rakennus, 1. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE

Urologian vuodeosasto, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, B-rakennus, 5. kerros.

Postiosoite:
PL 2000, 33521 TAMPERE -

Urologian vuodeosasto, Tays Keskussairaala


Vauvapoliklinikka, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Elämänaukio 2, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, D-rakennus, 5. kerros.