Readspeaker

Palveluntuottajahaku - otsikko

Palveluntuottajahaku

Palveluntuottajahaku - nosto

Etsitkö palveluntarjoajaa?

Palveluntuottajahausta löydät Pirkanmaan hyvinvointialueella toimivat palveluntarjoajat. Voit etsiä palveluntarjoajia sijainnin ja palvelukategorian (tyypin) mukaan tai sanahaun avulla. Käytössäsi on vertailutyökalu, jonka avulla voit helposti tarkastella eri palvelutarjoajien tietoja.

Hakua ylläpitää Luona Oy. 

Palveluntuottajahaku - palveluntuottajille - web-sisältö

Palveluntuottaja, Palveluneuvonta auttaa myös sinua

Palveluneuvonta (entinen Pirkanmaan Kotitori) neuvoo sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajia erilaisissa sote-alan yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Neuvonta on maksutonta. Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Niitä saattavat olla esimerkiksi yrityksen rekisteröinti sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajaksi, erilaiset sote-yrittämiseen liittyvät säädökset, omavalvonnan toteuttaminen tai Pirkanmaan palveluhakuun liittyminen.

Mikä sinua mietityttää? Selvitellään tarvittaessa yhdessä.

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 050 339 7854, arkisin klo 8 - 16.30

Sähköpostilla: rekisteri-ilmoitukset.kotitori@nhg.fi

Haluatko saada palvelusi esiin Palveluntuottajahaussa?

Maksuton palveluntuottajahaku on asiakkaiden ja palveluntarjoajien kohtaamispaikka. Siihen voivat liittyä kotona asumisen tueksi palveluja tuottavat järjestöt ja yritykset. Palveluntuottajahaku auttaa itse maksavia asiakkaita löytämään paikallisia palveluja kotona asumisen tukemiseksi. Haun ylläpidosta huolehtii Luona Oy.

Tutustu palveluntuottajahakuun, palveluntuottajille annettuihin ohjeisiin ja halutessasi liity palveluntarjoajaksi.

Palveluntarjoajan sivusto edellyttää palveluntuottajan liittymistä palveluun sekä tarvittavien tietojen ja dokumenttien tallentamista. Palveluntarjoaja hyväksytään palveluun tarvittavien dokumenttien tarkastamisen jälkeen. Palveluntarjoajan itse täyttämät tiedot tulevat näkyviin palveluhakuun asiakkaille hyväksymisen jälkeen.

Sivustolla julkaistut palveluntuottajien tiedot perustuvat palveluntuottajien itsensä ilmoittamiin tietoihin ja ne julkaistaan sellaisina kuin palveluntuottaja ne on antanut. Luona Oy vastaa tietojen oikeellisuudesta. Palveluntarjoaja on itse vastuussa tietojensa päivittämisestä.

Ohjaamme asiakkaita ottamaan yhteyttä palveluntuottajaan ja kehotamme varmistamaan tiedot, mm. palvelujen sisältöihin, hintoihin ja toimitusehtoihin liittyen suoraan palveluntuottajalta ennen palvelun tilaamista.

Luonan palveluhaku: Liittymisohjeet (pdf)