Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Neuvonta ja ohjaus

Neuvonta ja ohjaus

Terveysneuvonta ja sosiaalipalvelujen neuvonta - nosto

Terveysneuvonta

Kun oma sote-asemasi on kiinni ja tarvitset ohjeita terveyspalveluihin hakeutumisesta, soita Pirkanmaan terveysneuvontaan numeroon 03 384 5000 (joka päivä klo 7- 22) tai aloita asiointi chat-palvelussa. Sairaanhoitaja antaa sinulle puhelimessa ja chatissa hoito-ohjeita, arvioi hoidon tarpeesi ja ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan.

Sosiaalipalvelujen neuvonta 

Huolettaako jokin omassa tai läheisesi elämänhallinnassa? Onko sinulla vaikea vaihe, jossa kaipaisit ohjausta ongelmien ratkaisemiseksi? Painavatko taloudelliset huolet? Sosiaalipalvelujen työntekijät auttavat erilaisissa elämäntilanteissa. Puhelinnumero: 03 384 5700, ma, ti, to ja pe klo 9 - 15 ja ke klo 12 - 17.30

Lapsiperheiden matalan kynnyksen palvelut - nosto

Apua lapsiperheille

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jos mieltäsi painaa jokin omaan elämääsi tai läheisesi tuen tarpeeseen liittyvä kysymys, ota yhteyttä lapsiperheiden sosiaalityön palveluohjaajiin. Tavoitat heidät Pyydä apua -yhteydenottolomakkeella. Lapsiperhepalvelujen työntekijä soittaa sinulle 1 - 3 arkipäivän kuluessa.

Palveluohjaus auttaa lapsiperheitä

Lapsiperheiden palveluohjaus on matalan kynnyksen neuvontaa. Ohjaus auttaa parhaiten silloin, kun otat yhteyttä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa. Palveluohjaajat neuvovat esim. arjen kysymyksissä sekä lapsen kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Ikääntyneiden ja vammaisten neuvonta - nosto

Neuvontaa ikääntyneille ja vammaisille

Kotitori auttaa

Kotitori on palvelu- ja neuvontapiste, mistä

  • ikääntyvät voivat saada ohjausta kotona asumisen tueksi. Kotitori auttaa löytämään omaan elämäntilanteeseesi sopivat palvelut, joilla tuetaan arjessa ja kotona selviytymistäsi.
  • saat apua, kun tarvitset tietoa palveluista, joita voit saada vammasi tai sairautesi takia. Sinua tuetaan, jotta selviydyt mahdollisimman itsenäisesti kotona ja kodin ulkopuolella.

Puhelin 040 733 3949, arkisin klo 8 - 16.30 

Lähitorit

Ohjausta ja neuvontaa saat myös lähitoreilta. Lähitorit ovat kaikille avoimia yhteisiä olohuoneita, joissa voit viettää aikaa, tavata tuttuja ja saada apua arjen eri pulmiin.

Neuvonta ja ohjaus - sinua saattaisivat kiinnostaa - linkit