Readspeaker

Oppisopimus

Oppisopimus

Oppisopimus

Tarjoamme mahdollisuuksia oppisopimuksella työskentelyyn. Voit päästä oppisopimusopiskelijaksi kahta polkua; rekrytoivan oppisopimuskoulutusryhmän tai yksittäisen oppisopimuspaikan kautta. Ensimmäinen rekrytoiva oppisopimuskoulutusryhmä on suunnitteilla keväälle 2024 ja se on suunnattu lähihoitajaksi opiskeleville.

Joihinkin tehtäviin kuten suun terveydenhuollon osaamisalan oppisopimuksiin voidaan hakea erillisellä prosessilla oppisopimusopiskelijoita. Sairaalahuolto tarjoaa kaikille pitkäaikaisille työntekijöille mahdollisuuden suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinnon oppisopimuksella. Käytännössä uusi työntekijä tulee sairaalahuoltoon suoraan työsuhteeseen ja oppisopimuksen aloitusajankohta sovitaan yksilöllisesti.

Edellytämme oppisopimusopiskelijalta täysi-ikäisyyttä ja hoiva-alalla koulussa toteutettavia soveltuvuustestejä. Oppisopimusyksikköä pohdittaessa otamme huomioon sinun kiinnostuksen kohteesi ja maantieteellinen sijaintitoiveesi. Mahdollisuus oppisopimuksella työskentelyyn riippuu monesta eri tekijästä ja lopullisen päätöksen asiasta tekevät yksikön vastuuhenkilöt.

Yhteyshenkilö: koordinaattori Katja Väisänen, katja.vaisanen@pirha.fi