Murupolku

Readspeaker

Korva- ja suusairaudet

Korva- ja suusairaudet

Korva- ja suusairaudet

Pirkanmaan hyvinvointialueen korva- ja suusairauksien vastuualueeseen kuuluvat polikliinisen, vuodeosastohoidon, leikkaustoiminnan sekä kuulon ja puheen kuntoutuksen vastuuyksiköt. Vastuualueella toimivissa yksiköissä erikoisaloja ovat korva-, nenä- ja kurkkutaudit ja suu- ja leukasairauksiin liittyvät erikoisalat kuten oikomishoito, leukakirurgia ja vaativa hammashoito sekä foniatria.

Toimintamme on keskitetty Tays Keskussairaalaan, mutta tarjoamme palveluja myös Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella.

Korva- ja suusairaudet nosto sivulle Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on oireita, sairauksia tai vammoja korvien, nenän, nenän sivuonteloiden, suun, nielun ja kurkunpään tai kaulan alueella.

Korva- ja suusairaudet nosto Suu- ja leukasairaudet -sivulla

Suu- ja leukasairaudet

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on tarve hampaiden oikomishoitoon ja suu- ja leukakirurgisille toimenpiteille. Lisäksi tarjoamme vaativaa hammashoitoa, kuten vaikeiden purentaongelmien ja leukanivelten toimintahäiriöiden hoitoa.

Korva- ja suusairaudet nosto Foniatria-sivulle

Foniatria

Tutkimme ja hoidamme vaikea-asteisia puhe- ja kielihäiriöitä sekä työkykyä haittaavia ääni- ja nielemisongelmia. Tarjoamme moniammatillista osaamista lasten ja nuorten puheen kehityshäiriöiden hoitoon ja kuntoutukseen.

Korva- ja suusairaudet - Kuulokeskus nosto

Kuulokeskus

Voit tulla meille Tays Keskussairaalaan kuulokeskukseen hoitoon, jos sinulla on todettu lääkärin vastaanotolla epäily kuuloviasta tai tasapainoelimeen liittyvä oire tai sairaus. Saat meiltä lisätutkimuksia, hoitoa ja kuntoutusta alentuneeseen kuuloon sekä huimaus- ja tasapaino-ongelmien hoitoon.

Korva- ja suusairaudet - vastuuhenkilöt

Vastuuhenkilöt

  • Vastuualuejohtaja: Numminen, Jura
  • Ylihoitaja: Tuomisto, Eila

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Sairaalat ja hoitoyksiköt - sivuja koskeva kuvaton nosto

Kartta, kahvila?

Tietoa Tays sairaaloiden ajo-ohjeista, ravintoloista ja muista oheispalveluista: