Readspeaker

Perheasioiden sovittelu

Perheasioiden sovittelu

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Perheasioiden sovittelussa eronneiden vanhempien on mahdollista keskustella kaikista niistä kysymyksistä, joita lasten asioiden järjestämiseen liittyy, ja joista vanhempien on vaikea keskenään päästä yksimielisyyteen. Perheasioiden sovittelussa kiinnitetään erityistä huomiota lasten aseman turvaamiseen ja turvallisen arjen jatkumisen varmistamiseen. Koulutetut sovittelijat auttavat vanhempia jäsentämään, mistä asioista heidän on tarpeen sopia erotilanteessa, ja ohjaavat vanhempia itse löytämään omalle perheelleen sopivat ratkaisut.

Sovittelu alkaa vanhempien omilla aloitustapaamisilla, joissa vanhemmille selvitetään tarkemmin, mistä sovittelussa on kyse, ja käydään läpi asioita, joista vanhemmat toivovat sovittelussa keskusteltavan. Tämän jälkeen yhteisiä sovittelutapaamisia on yhdestä kolmeen, ja viimeisellä kerralla voidaan tarvittaessa sopia sovittelun seurantatapaamisesta. Sovittelijoina toimivat perheiden kanssa työtään tekevät ammattilaiset useista eri organisaatioista.

Perheasioiden sovittelussa tavoitellaan lasten asioiden ja arjen käytäntöjen ratkaisemista ja toimivan yhteistyövanhemmuuden edellytysten turvaamista. Sovittelussa ei tehdä virallisia ja vahvistettuja sopimuksia lasten huollosta, asumisesta, tapaamisesta tai elatuksesta. Näissä sopimusasioissa voit varata neuvotteluajan lastenvalvojalle.

Palvelua toteutetaan sekä etä- että lähitapaamisin. Lähitapaamisia järjestetään eri puolilla Pirkanmaata.

Toimi näin

Ota yhteyttä perheasioiden sovittelun palveluohjaukseen puhelimitse soittoaikoina tai jätä yhteydenottopyyntö sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu eronneille tai erillään asuville lapsiperheiden vanhemmille. Sovittelu edellyttää molempien halukkuutta selvitellä asioita.

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Soita

Perheasioiden sovittelun palveluohjaus

Ota yhteyttä perheasioiden sovittelun palveluohjaukseen puhelimitse soittoaikoina.

Puhelinnumerot 040 806 4046

Aukioloajat
Ti
klo 12–13
To
klo 12–13

Tuloksia ei löytynyt.

Tuloksia ei löytynyt.

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Asioi verkossa

Perheasioiden sovittelun digitaalinen yhteydenottolomake

Perheasioiden sovittelun digitaalinen yhteydenottolomake

Digitaalisella lomakkeella voit jättää yhteydenottopyynnön perheasioiden sovittelun palveluohjaukseen.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tuloksia ei löytynyt.

Tuloksia ei löytynyt.