Murupolku

Readspeaker

Rekisteröityminen koulutuskalenterin käyttäjäksi

Rekisteröityminen koulutuskalenterin käyttäjäksi

Rekisteröityminen Pirkanmaan hyvinvointialueen koulutuskalenterin käyttäjäksi

Rekisteröidy koulutuskalenterimme käyttäjäksi, jos et ole aiemmin käyttänyt Pirkanmaan hyvinvointialueen koulutuskalenteria. Rekisteröidy koulutuskalenterissa olevan Kirjaudu / Rekisteröidy -linkin kautta. 

Rekisteröityminen tehdään ainoastaan kerran. Useampi saman käyttäjän rekisteröityminen aiheuttaa haasteita palvelun käytössä. Jos tiedät jo rekisteröityneesi, mutta et muista käyttäjätunnustasi tai palvelun käytössä ilmenee muita ongelmia, otathan yhteyttä Jatkuvan oppimisen palveluihin koulutuspalvelut@pirha.fi

Täytä rekisteröitymistiedot kaikilta osin huolellisesti.

Huomioi erityisesti, että:

  • Sähköpostiosoite on henkilökohtainen ja voimassaoleva sekä oikein kirjoitettu (ei yhteissähköpostiosoite).
  • Kutsumanimi kirjautuu koulutuksen osallistujalistalle sukunimen kanssa.
  • Anna laskutusosoite täydellisenä: maksaja, osoite (PL), sähköinen laskutusosoite, (OVT- ja välittäjätunnus) ja viitetiedot (esimerkiksi yksikkö, kustannuspaikka tai nimitieto). 
  • Jos maksat koulutuksen itse, kirjaa laskutusosoitteeksi oma henkilökohtainen osoitteesi. Laskutustieto tallentuu järjestelmän henkilötietoihin ja pääset muutamaan laskutustietoa tarvittaessa sähköisesti. Jos ilmoittamasi sähköpostiosoite tai laskutusosoitetieto ovat puutteelliset tai virheelliset, rekisteröitymispyynnön hyväksyminen voi viivästyä. 
  • Lisääthän laskutusosoitteen rekisteröityessäsi, vaikka olisit ilmoittautumassa maksuttomaan koulutukseen. Maksuttomasta koulutuksesta ei lähetetä laskua, mutta järjestelmä vaatii laskutusosoitteen kirjaamisen.

Kuva rekisteröitymissivusta:

Kuvankaappaus rekisteröintisivusta.

Kun kaikki rekisteröitymistiedot ovat kirjattuina, valitse Hyväksyn tietojen rekisteröinnin ja paina Rekisteröidy

Rekisteröitymispyyntösi siirtyy hyväksyttäväksi Pirkanmaan hyvinvointialueen Jatkuvan oppimisen palveluihin. Huomaa, että rekisteröitymispyynnön lähettäminen ei ole vielä ilmoittautuminen koulutukseen. Tarkistamme rekisteröitymistietosi ja hyväksymme rekisteröitymispyyntösi noin yhden arkityöpäivän kuluessa. Rekisteröitymispyynnön hyväksymisestä saat automaattisähköpostiviestin, jossa käyttäjätunnuksesi ja itse luomasi salasana vahvistetaan. Pidä tiedot tallella myöhempiä koulutusilmoittautumisia varten. 

Muista vielä ilmoittautua koulutukseen, kun olet saanut rekisteröitymisen vahvistuksen! 

Tervetuloa kehittämään osaamistasi koulutuksiimme! 

Lisätietoja

Jatkuvan oppimisen palvelut
koulutuspalvelut@pirha.fi