Readspeaker

Valikkonäyttö

Raskaus ja synnytys

Raskaus ja synnytys

Lähikuva äidistä ja vastasyntyneestä vauvasta.

Hei odottavat vanhemmat - tietoa raskaudesta ja synnytyksestä!

Vauvan syntymä on ihmeellinen ja koko perhettä mullistava tapahtuma. Varsinkin esikoisen syntymän jälkeen eteen tulee paljon uutta opittavaa ja koettavaa. Kaikkea ei tarvitse muistaa kerralla, vaan saat tietoa näiden sivujen kautta tai kysymällä askarruttavista asioista synnytyssairaalassa henkilökunnalta ja kotiutumisen jälkeen neuvolan terveydenhoitajalta.

Sivuille on koottu vastasyntyneen vanhemmalle tärkeitä asioita vauvan hoidosta, imetyksestä ja muusta ravitsemuksesta sekä tärkeistä vuorovaikutukseen liittyvistä asioista.

Raskaus ja synnytys - etusivu

Tays on pääkaupunkiseudun sairaaloiden jälkeen Suomen suosituin synnytyssairaala. Meillä syntyy vuosittain noin 4 000 vauvaa. Korostamme asiakaslähtöisyyttä ja noudatamme vauvamyönteisiä hoitokäytäntöjä.

Hoidamme Taysissa myös paljon riskiraskauksia, joiden seuranta tapahtuu äitiyspoliklinikalla.

Synnytyksessä korostamme asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä. Käytössämme ovat kaikki modernit lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievitysmenetelmät, kuten puudutukset ja amme. Huomioimme synnyttäjien toivomukset synnytyksen hoidosta ja kivunlievityksestä.

Keisarileikkauksia sairaalassamme tehdään noin 17 prosentille synnyttäjistä. Meillä on ympärivuorokautinen erikoislääkäripäivystys ja vastasyntyneiden teho-osasto välittömästi synnytyssalin yhteydessä.

Taysissa synnyttävillä perheillä on mahdollisuus yöpyä potilashotellin Perheonni-yksikössä, jos äidillä ja vauvalla ei ole erityisiä riskejä. Perhehuoneita on myös synnyttäneiden osastolla.

2.0 Hiusviivaerotin


Raskaus ja synnytys - sinua saattaisivat kiinnostaa - linkit

Raskaus ja synnytys - muualla verkossa - nosto

Raskaus ja synnytys - usein kysyttyä nosto

Yleisimmät kysymykset

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin raskauteen ja synnytykseen liittyen.