Readspeaker

Valikkonäyttö

Synnytys

Synnytys

Synnytys - web-sisältö

Korostamme aitoa asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä. Meille tullaan synnyttämään paitsi Tampereelta ja lähikunnista myös muualta Suomesta, jos synnyttäjä tarvitsee erikoissairaanhoitoa tai hän on valinnut Taysin synnytyssairaalakseen.

Katso video: Näin saavut synnyttämään 

Synnyttämään voit lähteä ilman etukäteissoittoa sairaalaan. Halutessasi voit kysyä neuvoja synnyttämiseen tai lapsivedenmenoon liittyen. Voit soittaa numeroon 03 311 65942. Käytämme takaisinsoittopalvelua. Kuuntele annetut ohjeet loppuun asti ja toimi niiden mukaisesti. Huomioi, että takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Ennen synnytystä voit kirjoittaa ajatuksiasi ja toivomuksiasi synnytyksestä joko ÄitiysIpanaan tai Ajatuksiani synnytyksestä -lomakkeelle ja ottaa sen mukaan tullessasi synnyttämään.

Synnytyksen hoidossa korostamme aitoa asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä. Tämän toteuttamiseksi meillä on käytössä matalan riskin synnytys -toimintamalli.

2.0 Hiusviivaerotin


Synnytys - hoitopaikat - nosto

Synnytys - vastuuhenkilöt - nosto

Vastuuhenkilöt

  • Osastonlääkäri Kati Jalkanen
  • Osastonhoitaja Eeva-Liisa Hotakainen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

2.0 Hiusviivaerotin


Synnytys Taysissa - web-sisältö

Synnytys Taysissa

Vuonna 2023 Taysissa synnytettiin 4124 kertaa. Kaksossynnytyksiä oli 70. Noin joka kuudes synnytys tapahtuu keisarileikkauksella.

Keräämme järjestelmällisesti asiakaspalautteita ja synnyttäjien omia arvioita synnytyksestä.

Synnytyksen jälkeen 95 prosenttia äideistä arvioi oman synnytyskokemuksensa erittäin myönteiseksi. Jos kokemus on ollut kielteinen, synnytystä hoitanut kätilö voi äidin halutessa ottaa yhteyttä kotiutumisen jälkeen.