Readspeaker

Vammaisten päivätoiminta

Vaikeavammaisten päivätoiminta

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Päivätoiminta on kodin ulkopuolella järjestettyä sosiaalista vuorovaikutusta edistävää toimintaa.

  • Päivätoiminta on kodin ulkopuolella järjestettyä itsenäisessä elämässä selviytymistä tukevaa toimintaa. Päivätoiminta rytmittää arkeasi ja se voi sisältää mm. ruoanlaittoa, liikuntaa, keskustelua, luovaa toimintaa ja sosiaalisten taitojen harjaannuttamista.
  • Päivätoiminnan tavoitteena on elämänlaatusi parantaminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen tilanteessa, jossa vammasi tai sairautesi aiheuttaa sinulle pitkäaikaista haittaa ja avun tarvetta.

Toimi näin

Kun tarvitset tietoa ja neuvontaa vammaispalveluihin liittyen, ota ensisijaisesti yhteyttä palveluneuvontaan puhelimitse, sähköpostitse tai chat-palvelussa.

Jos olet jo palveluiden piirissä, voit olla yhteydessä sähköpostitse oman alueesi vammaispalveluihin. Sähköpostiosoitteen löydät vammaispalvelujen toimistojen yhteystiedoista.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Voit hakea palvelua vaikeavammaisuuden perusteella, jos vamman tai sairauden vuoksi et voi osallistua sosiaalihuoltolaissa tarkoitettuun työtoimintaan ja tai toimeentulosi perustuu pääosin sairauden tai työkyvyttömyyden perusteella myönnettäviin etuuksiin.

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksuton.

Palveluneuvonta - numero+ linkki - nosto

Palveluneuvonta

Ole yhteydessä

Puhelimitse: 040 733 3949

Tule paikan päälle: Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere