Murupolku

Readspeaker

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikat - haku on päättynyt - nosto

Kesätyöhaku vuodelle 2024 on päättynyt

Kiitos mielenkiinnostasi Pirkanmaan hyvinvointialueen kesätyöpaikkoja kohtaan! Haku vuoden 2024 kesätyöpaikkoihin on päättynyt. Katso kuitenkin avoimet työpaikat Kuntarekry-palvelusta

Kesätyöpaikat

Näin haet kesätyöpaikkaa

Nuorinen nainen ja mies seisovat seläkkäin. Vasemmalla puolella on Pirkanmaan hyvinvointialueen logo.
 

Kaikkia Pirkanmaan hyvinvointialueen kesätyöpaikkoja voit hakea Kuntarekryn kautta. Jätä hakemus sinua kiinnostavaan tehtävään ”hae työpaikkaa” -painikkeen kautta.

Kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut Kuntarekryyn ja jättänyt hakemuksen haluamaasi tehtävään, on hakemuksen jättäminen muihinkin työpaikkoihimme helppoa - voit kopioida Kuntarekryssä profiilisi tiedot kaikkiin hakuihin, jotka sinua kiinnostavat.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, odota yhteydenottoa rauhassa. Käsittelemme hakemuksia sekä hakuaikana että sen jälkeen. Olemme yhteydessä hakijoihin henkilökohtaisesti, kun hakuprosessi etenee.

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista osoitteesta rekrytointi@pirha.fi. Jos sinulla on kysymyksiä tiettyyn hakuun liittyen, lähesty suoraan työpaikkailmoituksessa mainittua yhteyshenkilöä.

Aloita urapolkusi rakentaminen kanssamme! Kerrytä arvokasta työkokemusta ja käytännön osaamista kesätöissä- tule mukaan sykkeeseen!

2.0 Hiusviivaerotin


Kesätyöpaikat - tämän sivun löydät myös

Tämän sivun löydät myös osoitteella pirha.fi/kesatyo