Murupolku

Readspeaker

Palkkaus ja henkilöstöedut

Palkkaus ja henkilöstöedut

Palkkaus

Sovellamme seuraavia virka- ja työehtosopimuksia:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimus (SOTE-sopimus)
  • Hyvinvointialan yleinen virka- ja työehtosopimus (HYVTES ja liite 7. tekninen ala)
  • Lääkärien virka- ja työehtosopimus (LS)

Peruspalkan ilmoitamme työpaikkailmoituksella. Ilmoitettu peruspalkka on tehtäväkohtainen vähimmäispalkka.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan muun muassa palveluvuosiin perustuvaa työkokemuslisää tai ammattialalisää sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen, Hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemuksen perusteella maksettava työkokemuslisä on 3 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun viranhaltija/työntekijä on ollut vähintään 5 vuotta, ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun viranhaltija/työntekijä on ollut vähintään 10 vuotta.
 
Hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen liite 7. mukaisesti viranhaltijalle ja työntekijälle maksetaan työkokemuslisänä ammattialalisää 4 % tehtäväkohtaisesta palkasta 3 vuoden palvelusajan jälkeen, ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta 5 vuoden palvelusajan jälkeen.
 
Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdollisia työvuorolisiä ja/tai päivystyskorvauksia.
Palkanmaksupäivät kuukausipalkkaisille työ- ja virkasuhteissa oleville on joka kuun 15. tai sitä edeltävä arkipäivä, ja määräaikaisille joka kuun viimeinen päivä tai sitä edeltävä arkipäivä. Enintään 12 kalenteripäivää kestävissä palvelussuhteissa palkkoja maksetaan molempina edellä mainittuina palkanmaksupäivinä.

Henkilöstö- ja muut edut

Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin ja tarjoammekin työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut. Alla mainittujen etujen lisäksi alan virkaehtosopimusten mukaiset hyvät lomaedut pitkissä palvelussuhteissa takaavat lomapäivistä nautiskelun pitkin vuotta.

Palkkaus ja henkilöstöedut

Henkilöstöedut - haitari

Henkilöstöedut

Saat käyttöösi vuosittaisen Epassi-edun. Voit käyttää Epassia maksuvälineenä haluamaasi liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointipalveluihin. Tarjoamme Epassilla myös työnantajan osuuden lounasedusta. 

Edistämme työhyvinvointia tarjoamalla laajat työterveyshuoltopalvelut sekä tukemalla yksilöiden työkykyisyyttä ja työyhteisöjen toimivuutta. Työsuojelutoimintamme vahvistaa työn terveellisyyttä ja turvallisuutta. Panostamme rahallisesti myös yksiköiden omaan tyhy-toimintaan
 
Tauko työn lomassa on tärkeää ja niihin hetkiin tarjoamme kahvit, teet ja maidon/kauramaidon. 

Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijänä kuulut automaattisesti Virkisty Vapaalla -yhdistykseen ja sinulla on käytössäsi 20 euroa vuodessa erilaisiin vapaa-ajan harrastus- ja virkistysaktiviteetteihin. Yhdistyksen kautta saat myös vaihtuvia alennuksia ja etuja monipuolisesti aina silmälasi- ja optikkopalveluista liikuntapalveluihin ja kotimaan matkailuun.

Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijänä voit vuokrata edullisia ja hyväkuntoisia koteja Kissantassu Kotien kautta. Asunnot sijaitsevat Tampereella ja Nokialla. Lue tarkemmat tiedot ja ohjeet asunnon hakemiseen Kissantassu Kotien kotisivulta.

Huomioimme 50-vuotis- ja 60-vuotismerkkipäivääsi sekä eläköitymistä.

Kannustamme sinua oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Isona organisaationa meillä on paljon eri keinoja osaamisen kehittämiseen ja käytössäsi on monipuolinen kattaus koulutuksia ja valmennuksia.  

Palvelussuhdetodistuksen tilaus

Oletko meillä työsi jo lopettanut ammattilainen? Voit tilata palvelussuhdetodistuksen lomakkeen kautta.