Pirha nyt

Pirha nyt

Mitä menossa? Mitkä asiat ovat tapetilla? Löydät täältä kootusti hyvinvointialueen uutiset ja artikkelit.

2.0 Hiusviivaerotin


digiklinikka - pirha nyt -nosto

Kuvassa nuori mies nojaa ulkona rakennuksen seinään ja katsoo puhelinta.. Lisäksi kuvassa on teksti: Digiklinikka on siellä missä sinäkin, pirha.fi/digiklinikka.

Digiklinikalla on jo yli 45 000 käyttäjää

Mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla käytettävä digiklinikka on helppo ja nopea tapa olla yhteydessä hoitajaan tai lääkäriin. Digiklinikka palvelee joka päivä kello 8-22.

Asukaskysely liikkuvista palveluista ja palveluverkosta - pirha nyt -nosto

Kuvassa on hyvinvointialueen työntekijä, joka on astumassa valkoiseen autoon. Autossa on Pirkanmaan hyvinvointialueen tarra.

Asukaskysely: Kerro mielipiteesi liikkuvista palveluista ja palveluverkosta

Hyvinvointialueen palvelujen verkosto on muuttumassa. Kerro kehitysehdotuksesi 22.7. mennessä verkossa tai sosiaali- ja terveysasemilla.

kesäsivu - pirha nyt -nosto

Kuvassa on vesipullo ja hellehattu.

Valmiina kesään?

Ah ihanaa, kesä ja hellettä! Vai sittenkin ininää korvassa ja kutinaa nilkoissa? Katso kesävinkit ja linkit suven helteisiin, öttiäisiin ja iloihin koostesivulta. Sieltä löydät myös poikkeusaukiolot.

Uutiset ja artikkelit otsikko H2 - ÄLÄ POISTA

Uutiset ja artikkelit

Ajankohtaisarkisto - linkki - ÄLÄ POISTA!

Sisälletyt portletit

Etiikan palkinto - nosto

Kuvituskuva askarrelluista sydämistä.

Etsimme etiikan edistäjää

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoito- ja hoivaeettinen neuvottelukunta etsii pirkanmaalaista henkilöä, yhteisöä tai hanketta, joka on toiminnallaan edistänyt sosiaali- tai terveydenhuollon etiikkaa sekä tuonut esille eettisiä näkökulmia, arvoja ja valintoja toiminnassaan. 

Pirha nyt - palveluverkko - nosto

Vihreä, violetti ja oranssi puupalikka pinkin taustan päällä.

Miten palveluverkko uudistuu?

Uudistamme palveluverkkoa, jotta voimme vastata kasvavaan palvelutarpeeseen ja turvata palvelujen saatavuuden. Tutustu päätöksentekoon, kannanottoihin ja uutisiin palveluverkon koostesivulla. 

Digiperhe- nosto

Tutustu uuteen Digiperhe-sivustoon

Sivustolle on koottu lasten, nuorten ja perheiden lähi- ja digipalveluita. Löydät keskusteluapua, hyvinvointiohjelmia, tapahtumia ja tietoa erilaisiin elämäntilanteisiin.