Readspeaker

Valikkonäyttö

Asukaspooli

Asukaspooli

Tule mukaan muovaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen tulevaisuutta!

Liity Asukaspooliin

Asukaspooli

Pirkanmaan Asukaspooli kutsuu sinut jakamaan ajatuksiasi ja kokemuksiasi hyvinvointialueemme palvelujen kehittämiseksi. Yhdessä voimme tehdä Pirkanmaasta entistäkin paremman paikan elää ja viihtyä.

Kun liityt Asukaspooliin, pääset suoraan vaikuttamaan hyvinvointialueemme palvelujen kehittämiseen:

Asukaspoolin jäsenenä saat suoraan sähköpostiisi tietoa erilaisista ajankohtaisista kyselyistä ja asukastilaisuuksista. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua uusien palveluiden ja sovellusten testikäyttäjäksi. Asukaspooliin voivat liittyä Pirkanmaan hyvinvointialueen nykyiset ja entiset asukkaat sekä hyvinvointialueella asioivat henkilöt.

Pirkanmaan hyvinvointialueen Asukaspoolin jäsenenä sinun äänesi kuuluu. Käytämme keräämäämme tietoa hyvinvointialueen palvelujen ja toiminnan kehittämiseksi. Seuraa kehitystä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Osallistuminen on vapaaehtoista ja palkitsevaa. Vaikka emme tarjoa rahallista korvausta, aktiivisille jäsenillemme tarjotaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia osallistua arvontoihin ja erikoistapahtumiin.

Liity nyt Pirkanmaan hyvinvointialueen Asukaspooliin ja ole osa yhteisöä, joka vaikuttaa hyvinvointialueemme hyvinvoinnin ja kehityksen suuntaan.

Asukaspooliin kuuluvat liitetään Pirkanmaan hyvinvointialueen osallistumisen rekisteriin. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu rekisterin tietosuojaselosteeseen.

2.0 Hiusviivaerotin


Asukaspooli - tämän sivun löydät myös

Tämän sivun löydät myös osoitteella pirha.fi/asukaspooli