Readspeaker

Synnytys

Synnytys

Suojaa itseäsi ja vauvaa raskauden aikana – ota koronarokote!

Synnytys

Korostamme aitoa asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä. Meille tullaan synnyttämään paitsi Tampereelta ja lähikunnista myös muualta Suomesta, jos synnyttäjä tarvitsee erikoissairaanhoitoa tai hän on valinnut Taysin synnytyssairaalakseen.

Katso video: Näin saavut synnyttämään (Linkki YouTubeen)

Synnyttämään voit lähteä ilman etukäteissoittoa sairaalaan. Halutessasi voit kysyä neuvoja synnyttämiseen tai lapsivedenmenoon liittyen. Voit soittaa numeroon 03 3116 5942. Käytämme takaisinsoittopalvelua. Kuuntele annetut ohjeet loppuun asti ja toimi niiden mukaisesti. Huomioi, että takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Ennen synnytystä voit kirjoittaa ajatuksiasi ja toivomuksiasi synnytyksestä joko ÄitiysIpanaan tai tälle lomakkeelle ja ottaa sen mukaan tullessasi synnyttämään: Ajatuksiani synnytyksestä -kysely (pdf).

Synnytyksen hoidossa korostamme aitoa asiakaslähtöisyyttä ja haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä. Tämän toteuttamiseksi meillä on käytössä matalan riskin synnytys -toimintamalli.

Katso video: Tervetuloa tutustumaan synnytyssairaalaan (DreamBroker-video)

Tutustu myös Tervetuloa synnyttämään Taysiin -oppaaseen (pdf)

Synnytys Taysissa

Vuonna 2023 Taysissa synnytettiin 4124 kertaa. Kaksossynnytyksiä oli 70. Noin joka kuudes synnytys tapahtuu keisarileikkauksella.

Keräämme järjestelmällisesti asiakaspalautteita ja synnyttäjien omia arvioita synnytyksestä.

Synnytyksen jälkeen 95 prosenttia äideistä arvioi oman synnytyskokemuksensa erittäin myönteiseksi. Mikäli kokemus on ollut kielteinen, synnytystä hoitanut kätilö voi äidin halutessa ottaa yhteyttä kotiutumisen jälkeen.

2.0 Hiusviivaerotin


Synnytys hoitopaikat linkit

Synnytys vastuuhenkilöt linkit

Vastuuhenkilöt

  • Osastonlääkäri Kati Jalkanen
  • Osastonhoitaja Eeva-Liisa Hotakainen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

2.0 Hiusviivaerotin