Readspeaker

Valikkonäyttö

Pirha-chat

Pirha-chat

Pirha-chat

Pirha-chatista löydät robottiasiakaspalvelija Pirbotin sekä kaikki ammattilaischattimme. Pirha-chat aukeaa kaikkien pirha.fi verkkosivujen oikean alakulman pinkistä puhekuplasta. Pirbotin kanssa käydyt keskustelut tallennetaan palvelun kehittämiseksi. Jos jatkat keskustelua ammattilaisen kanssa, palvelu siirtyy tietoturvalliseen ympäristöön.

Pirbotti vastaa Pirha-chatissa ympäri vuorokauden. Se osaa vastata yleisimpiin kysymyksiin ohjaamalla sinua löytämään etsimääsi tietoa tai ohjautumaan oikeaan palveluun. Pirbotti ei voi arvioida avuntarpeen kiireellisyyttä.

Jos Pirbotti ei osaa antaa vastausta kysymykseen, se tarjoaa mahdollisuutta siirtää keskustelun ammattilaisillemme. Ammattilaisemme ovat paikalla palvelusta riippuen yleisimmin arkisin kello 8–16 välillä.

Huom! Terveysasemien chatit ovat siirtyneet digiklinikalle. Digiklinikan ammattilaiset tavoitat vuoden jokaisena arkipäivänä kello 8-22 kirjautumalla OmaPirhaan tai lataamalla OmaPirha Digiklinikka sovelluksen.

Chat löytyy jokaiselta pirha.fi-sivuilta

  • Avaa sivun oikean alalaidan pinkistä puhekuplasta Pirha-chat. Puhelimessa kuvakkeen ilmestymiseen voi mennä muutama sekunti.
  • Kirjoita nimesi tai nimimerkkisi tekstikenttään.
  • Klikkaa robotin kuvasta itsesi chattiin.

Voit siirtyä suoraan keskustelemaan ammattilaisen kanssa klikkaamalla kyseistä painiketta tai aloittaa ensin keskustelun Pirbotin kanssa. Pirbotti tarjoaa ammattilaisen kanssa keskustelua aina, kun ei osaa vastata kysymykseesi.

Jos valitset keskustella ammattilaiselle, robotti siirtää sinut eteenpäin. Onnistuneen siirron jälkeen sinulle näkyy jononumero. Kun ammattilainen sulkee vastaanoton, saat vielä palautekyselyn. Kehitämme chat-palveluita palautteen perusteella, joten toivomme, että jätät meille palautetta.

Pirha-chat - haitari

Nopeasti yhteys ammattilaiseen chatin kautta

Tutustu mitä ammattilaisia löydät chatista. Alla on sama chat-palveluvalikko, jonka löydät pinkistä puhekuplaikonista.

Yhteystiedot-chat, avoinna arkisin kello 8-16

Yhteystiedot-chat palvelee kaikkia pirkanmaalaisia. Voit kysyä chatissa toimipisteiden ja palvelupaikkojen yhteystietoja.

Terveysasioissa asioi digiklinikalla. Digiklinikalla voivat asioida kaikki pirkanmaalaiset vuoden jokaisena päivänä kello 8-22. Tarvittaessa keskustelu ohjataan eteenpäin omalle terveysasemallesi.

Pääset digiklinkalle kirjautumalla OmaPirhaan pirha.fi-sivujen oikeasta yläkulmasta tai lataamalla OmaPirha Digiklinikka -mobiilisovelluksen.

Lue lisää: pirha.fi/digiklinikka

Työikäisten sosiaalityön neuvonta, avoinna ma - ti ja to - pe klo 9 - 15 ja ke klo 12 - 17.30

Sosiaalipalveluijen neuvonta ohjaa aikuisia, jotka tarvitsevat tietoa sosiaalipalveluista, etuuksista tai tarvitsevat palveluohjausta. Sosiaalipalvelujen neuvonssa palvelevat sosiaaalihuollon ammattihenkilöt.

Sosiaalialan ammattilaisen kanssa voi keskustella ja etsiä yhdessä ratkaisuja elämässä ilmenneiden ongelmien selvittämiseksi. Asukas saa lisätietoja palvleuista, niiden saamisen ehdoista sekä tukea palveluiden ja etuuksien hakemiseen ja käyttöön. Apua voi saada esimerkiksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen hakemiseen.

Myös ammattilainen voi konsultoida sosiaalihuollon ammattilaista chatin kautta.

Neuvolachat avoinna arkisin klo 10 - 12

  • Palvelee kaikkia Pirkanmaan hyvinvointialueen neuvola-asiakkaita odotus- ja vauva-ajan sekä lapsiperhearjen kysymyksissä. Chatissa voi keskustella neuvolan terveydenhoitajan kanssa.

  • Neuvolachatissa ei ole mahdollista saada sairaan lapsen hoitotodistusta eikä tehdä ajanvarauksia.

Pyydä apua perheille -chat on avoinna arkisin kello 8-16.00

Pyydä apua perheille -chatista saat tukea perheesi tilanteeseen liittyvissä kysymyksissä tai, jos sinulla on huolta lapsesta, puolisosta tai toisesta aikuisesta. Chatissa voit keskustella esimerkiksi vanhemmuuden tai parisuhteen haasteisiin liittyen ja saat tukea esimerkiksi myös ero- tai huoltajuuskysymyksissä.

Chat on reaaliaikainen yhteydenottokanava ja vaihtoehto lapsiperheiden Pyydä apua -lomakkeen täyttämiselle. Chatissa voit keskustella palveluohjaajan kanssa.

Palveluneuvonnan chat, arkisin klo 8 - 16.30

Palveluneuvonnasta saat ohjausta, kun et tiedä kehen ottaa yhteyttä tai mistä voit saada apua.

Palveluneuvonnan ammattilaiset osaavat kertoa myös yksityisten palveluntuottajien sekä järjestöjen ja seurakuntien palveluista. Chatissa voit keskustella Palveluneuvonnan palveluohjaajan kanssa.

Palveluneuvonnassa opastetaan erityisesti ikääntyneitä ja vammaisia sekä päihde- ja mielenterveysasiakkaita ja heidän läheisiään. Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan myös lasten, nuorten, perheiden ja työikäisten palveluista. Palveluneuvonnassa ei voi hoitaa terveysasioita tai esimerkiksi ajanvarauksia terveyspalveluihin.

2.0 Hiusviivaerotin


Pirha-chat - tämän sivun löydät myös

Tämän sivun löydät myös osoitteella pirha.fi/pirha-chat

Äitiys- ja lastenneuvolat - neuvolachat - nosto

Neuvolachat

Neuvolachat auttaa sinua ja perhettäsi odotus- ja vauva-ajan sekä lapsiperhearjen kysymyksissä. Chatissa voi kysyä esimerkiksi raskausaikaan liittyvistä asioista tai vauvan imetyksestä ja unesta. Keskustella voi myös leikki-ikäisen arjen asioista tai saada tukea.

Chatissa voi keskustella neuvolan terveydenhoitajan kanssa arkisin klo 10–12. Chat-palveluun pääset sivun oikean alalaidan vaaleanpunaisesta puhekuplasta, josta Pirbotti ohjaa sinua eteenpäin.