Readspeaker

Neuropsykologin palvelut

Neuropsykologin palvelut

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Neuropsykologisessa tutkimuksessa kartoitetaan henkilön tiedonkäsittelyn toimintoja, käyttäytymistä ja tunnesäätelyä sekä arvioidaan niissä mahdollisesti tapahtuneita muutoksia, muutoksien luonnetta, niiden vaikeusastetta ja haittaavuutta.

Neuropsykologisella tutkimuksella voidaan arvioida esimerkiksi edellytyksiä työhön, opiskeluun, itsenäiseen arkielämässä selviytymiseen tai autolla ajamiseen. Sillä usein arvioidaan myös kuntoutustoimenpiteiden tarpeellisuutta ja mahdollisuuksia.

Toimi näin

Sinut kutsutaan neuropsykologin vastaanotolle lääkärin tekemän lähetteen perusteella. Saat tarkemmat ohjeet kutsun yhteydessä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Aikuisten neuropsykologipalvelut on tarkoitettu yli 16-vuotiaille. Neuropsykologiseen tutkimukseen tullaan lääkärin lähetteellä. Neuropsykologisen kuntoutuksen käynnistäminen edellyttää aina neuropsykologista tutkimusta.

Pirha 2.0 PTV Kuntavalinta Widget

Hae paikkakunnan mukaan

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Katso toimipisteet

Kun valitset paikkakunnan, saat tietää palvelupaikat.

Sarvis, Tampere

Käyntiosoite:

Hatanpäänkatu 3, 33900 TAMPERE

Avopalvelujen aikuisten neuropsykologipalvelut sijaitsevat Sarviksen B-siivessä kolmannessa kerroksessa.

Tuloksia ei löytynyt.

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksullinen.

Kuntoutuskäynnit ovat maksullisia. Alle 18-vuotiaalle käynnit poliklinikalla tai poliklinikan etävastaanotolla ovat maksuttomia.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä palvelusta peritään maksu. Peruutus pitää tehdä vähintään 24 tuntia ennen varsinaista vastaanottoaikaa.

Neuropsykiatriset vaikeudet - nosto

Etsitkö nepsy-tietoa?

Nepsy-sivuille on koottu tukikeinoja, joista hyötyvät ensisijaisesti nepsy-piirteiset lapset, nuoret ja heidän perheensä, mutta niistä voi olla apua kaikille erilaisissa käyttäytymisen haasteissa.