Murupolku

Readspeaker

Asumispäivystys

Asumispäivystys

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Voit hakeutua asumispäivystykseen akuutissa tilanteessa asunnottomuuden vuoksi. Asumispäivystys tarjoaa sinulle tilapäistä matalan kynnyksen asumispalvelua ja kriisimajoitusta, mikäli olet jäänyt asunnottomaksi tai kohdannut akuutin asumisen kriisin, jonka myötä asuntosi on asuinkelvoton.

Asumispäivystyksessä asuminen on aina väliaikaista ja sieltä siirrytään mahdollisimman nopeasti omaan kotiin, muuhun asumispalveluun, tai päihdekuntoutukseen. Yksikössä on ruokailu ja pyykinpesu mahdollisuus.

Tampereen asumispäivystyksen yhteydessä olevat asumisyksiköt (tukiasuminen, yhteisöllinen asuminen ja tehostettu palveluasuminen) ovat päihteettömiä vuokra-asuntoja. Näihin hakeudutaan sosiaalityöntekijän kautta.

Toimi näin

Ota yhteyttä sosiaalipalvelujen neuvontaan, mikäli olet jäänyt asunnottomaksi. Jos sinulla on sosiaalihuollon asiakkuus ja nimetty työntekijä, ole ensisijaisesti yhteydessä häneen.

Virka-ajan ulkopuolella sinun tulee olla yhteydessä sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Voit hakeutua asumispäivystykseen vuorokauden ajasta riippumatta, mikäli tarvitset akuuttia turvaa ja majoituksen.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu akuutisti asunnottomalle, joka tarvitsee majoituksen.

Päihtymystila ei ole este palveluun hakeutumiselle.

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksuton.

Lounas ja päivällinen tulee asiakkaan maksaa omakustanteisesti.

Pirha 2.0 PTV Kuntavalinta Widget

Hae paikkakunnan mukaan

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Löydä lisätietoa verkosta

Kun valitset paikkakunnan, näet mistä löydät lisätietoa.

Nettiturvakoti.fi -sivusto tarjoaa väkivallan eri osapuolille, kokijoille, tekijöille, lapsille ja nuorille sekä huolestuneille läheisille tietoa väkivaltailmiöstä, avun hakemisesta, selviytymisestä sekä auttavista tahoista. Sivustolta löytyy artikkeleita sekä erilaisia testejä ja tehtäviä oman tilanteen selvittämiseksi. Sivustolta löytyy myös Apua väkivaltaa chat ja Lasten ja nuorten chat, joissa voi keskustella lähisuhdeväkivallasta työntekijän kanssa.

Nettiturvakoti.fi

Soita

Kun valitset paikkakunnan, saat esiin etsimäsi puhelinnumerot.

Ota yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen, kun tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa lastensuojeluun, muuhun sosiaalityöhön, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan tai asumiseen, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvissä asioissa. Sosiaali- ja kriisipäivystys palvelee koko Pirkanmaan alueella. Sosiaali- ja kriisipäivystys on avoinna ympäri vuorokauden.

Puhelinnumerot
0500625990 Sosiaali- ja kriisipäivystykseen saat yhteyden myös soittamalla yleiseen hätänumeroon 112

Avoinna 24/7

Katso toimipisteet

Kun valitset paikkakunnan, saat tietää palvelupaikat.

Tampereen asumispäivystys ja asumisyksiköt

Käyntiosoite:
Väkipyöränkatu 9, 33720 TAMPERE

Tampereen asumispäivystys on tarkoitettu asunnottomille. Sinne voi hakeutua ympäri vuorokauden. Palveluihin saa tulla päihtyneenä, mutta päihteiden tuonti alueelle ja tiloihin on kielletty. Aamu- ja iltapala ovat maksuttomia, lounas ja päivällinen maksullisia. Huoneet ovat 2 hengen huoneita, joissa on wc ja suihku. Pyykinpesumahdollisuus löytyy.

Asumisyksiköt (tukiasuminen, palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen) ovat päihteettömiä vuokra-asuntoja. Näihin hakeudutaan sosiaalityöntekijän kautta.

Puhelinnumerot

0408012799

Asumispäivystys

0447459148

Viisikko, asumispäivystys

0447203671

vuokra-asuminen

0408062143

Sosiaalityöntekijä

0408062207

Osastonhoitaja

Avoinna 24/7

Tuloksia ei löytynyt.