Readspeaker

Tule mukaan ensimmäiseen kansalliseen sosiaali- ja terveysalan digituen Kärki2023 -seminaariin 9.11.

Julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut digitalisoituvat vauhdilla. Samalla nousee aivan uudella tavalla tarve myös sosiaali- ja terveyspalveluihin suunnatulle digituelle eli sote-digituelle.

Uutinen

Siksi me päätimme järjestää Tampereella ensimmäisen kansallisen sote-digituen Kärki2023-seminaarin yhteistyössä Digi- ja väestötietoviraston kanssa.

Jos olet sosiaali- tai terveysalan ammattilainen tai työhösi kuuluu digituki tavalla tai toisella, tule mukaan kuulemaan mistä sote-digituessa on kysymys! Seminaarissa kuullaan innostavia esityksiä miten sote-digitukea tarjotaan ja kehitetään eri puolilla Suomea. Seminaarissa pohditaan myös sote-digituen tulevaisuuden näkymiä.

Seminaari rakentuu kolmen kärkiteeman ympärille, joita ovat: Käyttäjälähtöiset digitaaliset palvelut, asukkaan sote-digituki ja sote-ammattilaisen digituki.

Sosiaali- ja terveysalan digituen Kärki2023 -seminaari
9.11. kello 8.30–16.00
Tays, Tampere, Biokatu 12, FM5 Iso auditorio + Teams

Seminaarissa Tampereella paikkoja on rajoitetusti, joten sitovat ilmoittautumiset paikan päälle osallistumiseen 16.10. mennessä. Etäosallistumiseen ilmoittautuminen päättyy 6.11. Tapahtuma on maksuton.

Tule mukaan vaikuttamaan ja verkostoitumaan! 
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: pirha.fi/karki2023