Readspeaker

Sosiaali- ja terveysasemien puhelinpalveluaikoja yhtenäistetään Pirkanmaalla

Pirkanmaalla kaikkien sosiaali- ja terveysasemien vastaanottotoiminnan hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumerot palvelevat 24.4.2023 alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Jos oma asemasi sulkeutuu aikaisemmin, puhelusi ohjautuu automaattisesti toiselle sosiaali- ja terveysasemalle. Muutos ei koske suun terveydenhuollon puhelinnumeroita.

Uutinen

Kiireellisessä asiassa voit soittaa sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotolle kiirevastaanoton aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin sekä viikonloppuisin. 

Puhelinpalvelun aukioloaikojen muutoksella halutaan parantaa asiakkaiden yhteydensaantia sekä valmistaudutaan syksyllä tiukentuvaan hoitotakuuseen.

Jos sinulla on sosiaali- ja terveysaseman numero tallennettuna puhelimen muistiin tai pöytälaatikkoon, se kannattaa tarkistaa Pirha.fi-sivuilta, sillä vuodenvaihteessa 03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat ja ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa. Toukokuun alusta lähtien vanhoissa numeroissa nauhoite kertoo numeron muutoksesta ja kehottaa katsomaan uuden numeron Pirha.fi-sivuilta.

Sosiaali- ja terveysasemat
 

Tiedotetta päivitetty: 21.4.2023 korjattu vuosiluku ja 24.4.2023 lisätty tarkennus, että muutos ei koske suun terveydenhuollon puhelinnumeroita.