Readspeaker

Psykiatrian yksiköt valmistautuvat muuttoon – psykiatrian päivystys siirtyy Tays Keskussairaalan alueelle 15. tammikuuta kello 12

Aikuispsykiatrian osastot ja poliklinikat muuttavat Nokialta Pitkäniemen sairaalasta Tays Keskussairaalan uuteen T-rakennukseen viikolla 3. Lähes kahdenkymmenen yksikön muutto on iso operaatio ja valmistelut on aloitettu hyvissä ajoin.

Uutinen

Muutto alkaa maanantaina 15. tammikuuta ja siihen on varattu aikaa viikko. Jokaiselle osastolle ja poliklinikalle on tehty yksityiskohtainen muuttosuunnitelma, jolla varmistetaan, että potilaiden hoito jatkuu saumattomasti koko muuttoviikon ajan.

Vastavalmistunut psykiatrian rakennus sijaitsee Tays Keskussairaalan alueella Norlandia Care -potilashotellin vieressä osoitteessa Arkkiatrinkuja 1.

Psykiatrian päivystys muuttaa ensimmäisten joukossa

Psykiatrian päivystyspoliklinikka siirtyy Tays Keskussairaalalle maanantaina 15. tammikuuta kello 12.

Päivystyspoliklinikan uudet tilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja poliklinikkaan on oma sisäänkäynti Hoitajantien puolella. Myös T-rakennuksen sisääntuloaulan sekä rakennukseen kuuluvan pysäköintihallin kautta pääsee kulkemaan psykiatrian päivystyspoliklinikalle.

Psykiatriseen päivystykseen hakeutumiseksi tarvitaan lääkärin lähete. Jos tarvitset apua mielenterveys- tai päihdeongelmissa, ota ensisijaisesti yhteyttä sosiaali- ja terveysasemalle, työterveyshuoltoon tai opiskelijaterveydenhuoltoon. Kun oma sosiaali- ja terveysasemasi on suljettu ja tarvitset apua, soita päivystysapuun 116 117. Hätätilanteissa soita aina 112.