Readspeaker

Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppanuus- ja yleisavustusten haut alkavat marraskuussa

Kumppanuusavustushaku vuodelle 2024 on käynnissä 1.–30.11. ja yleisavustushaku 15.11.–14.12. Kumppanuushaku on nyt ensimmäistä kertaa avoin kaikille pirkanmaalaisille järjestöille.

Uutinen

Päätökset sekä kumppanuus- että yleisavustusten myöntämisestä tehdään alkuvuoden 2024 aikana. Kohdeavustuksien haku alkaa ensi vuoden alkupuolella – tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Avustuksien myöntämisen yhtenä kriteerinä on, että toiminta on alueellista tai usean kunnan alueelle yltävää ja vastaa erityisesti toiminta-alueen asukkaiden palvelutarpeisiin.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Pirkanmaan hyvinvointialueen Järjestöyhteistyö-sivulta. Järjestöyhteistyö-sivulta löytyvät myös tarkemmat tiedot avustusmuodoista, avustustoiminnan yleisistä periaatteista sekä hakukriteereistä.

Pirkanmaan hyvinvointialue myöntää avustuksia alueellaan hyvinvointia ja terveyttä edistävään, hyvinvointialueen strategian mukaiseen toimintaan, joka täydentää hyvinvointialueen tuottamia palveluita. Pirkanmaan hyvinvointialueen avustusmuotoja ovat yleisavustukset, kohdeavustukset ja kumppanuusavustukset. Näiden lisäksi aluehallitus voi harkintansa mukaan myöntää myös muita avustuksia.