Readspeaker

Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelin hintakatto ja maksimiarvo nousevat 1.4. alkaen

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti 11.3.2024 ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelin hintakaton ja maksimiarvon korottamisesta. Palvelusetelin avulla voi saada sosiaali- ja terveysalan palveluita hyvinvointialueen hyväksymiltä yksityisiltä palveluntuottajilta.

Uutinen

Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelin hintakatto nousee 180 euroon vuorokaudessa ja maksimiarvo 176 euroon vuorokaudessa 1.4.2024 alkaen. Palvelusetelin hintakatto on ollut aiemmin 175 euroa vuorokaudessa ja maksimiarvo 171 euroa vuorokaudessa.

Aluehallituksen päätös § 76 Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelin hintakaton ja palvelusetelin arvon korottaminen

Tarkemmat tiedot palveluseteleistä ja palvelusetelituottajien hyväksymiskriteereistä löytyvät sääntökirjoista. Ympärivuorokautisen palveluasumisen ja lyhytaikaisen hoivan sääntökirjaa on päivitetty. Sääntökirjan nimi on muutettu, ja lisäksi sääntökirjan tietosuojaliite on päivitetty ajantasaiseen versioon.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen ja lyhytaikaisen hoivan sääntökirja (pdf)

Hinnan muuttaminen

Aluehallituksen päätös ei velvoita palvelusetelituottajia muuttamaan palvelusetelin hintaa. Jos muutatte hinnastoa, tiedota asiasta hyväksyntää varten sähköpostitse: palveluhankinnat@pirha.fi.

Ilmoita sähköpostissa yrityksen virallinen nimi, yksikön nimi, tuote, vanha hinta, uusi hinta ja mistä alkaen toivotte uuden hinnan tulevan voimaan. Ilmoita samalla myös asiakasmääränne.

Jos laskutatte PSOP:n kautta, uuden hinnastohakemuksen voi tehdä suoraan sinne.