Murupolku

Readspeaker

Nuorten kesäharjoittelu - otsikko

Nuoret kesäharjoittelijat

Hakuaika vuoden 2024 kesäharjoitteluun on päättynyt.

Nuorten kesäharjoittelu

Pirha tarjoaa palkallisia kesäharjoittelupaikkoja 15-17-vuotiaille nuorille

Toivotamme nuoret tervetulleeksi tutustumaan työn tekemiseen Pirkanmaan hyvinvointialueella – palkalliseen kesäharjoitteluun otetaan tänä vuonna yli 200 nuorta. Hakuaika on 19.3.-1.4.2024. Kesäharjoittelut ajoittuvat 3.6.-26.7.2024 väliselle ajalle. 

Kuka voi hakea?

Voit hakea palkallista kesäharjoittelupaikkaa, jos olet 15-17-vuotias. Sinun pitää olla täyttänyt 15 vuotta Voit hakea paikkaa, jos olet täyttänyt 15 vuotta 3.6.2024 mennessä ja olet alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka.

Miten paikkaa haetaan?

Kesäharjoittelupaikkoja haetaan Kuntarekry-palvelussa. Tee ensin hakijaprofiili Kuntarekryyn, jonka jälkeen pääset jättämään työhakemuksen. Hakemuksessa voit valita, miltä alueelta haet harjoittelupaikkaa. 

Hakuaika on 19.3.-1.4.2024. 

Miten henkilöt valitaan?

Valintakriteereinä ovat hakuedellytysten täyttyminen eli ikä ja kiinnostuneisuus alaa kohtaan. Kriteerit täyttävien kesken valinta tehdään arpomalla. Hakemuksessa on mahdollista kuvata omia kiinnostuksen kohteita ja vahvuuksia. 

Hakijoihin ollaan yhteydessä huhtikuun aikana ja valitut henkilöt pääsevät osallistumaan toukokuussa pidettävään infotilaisuuteen, jossa käydään läpi kesätyöhön liittyviä asioita. 

Työtehtävät ja palkkaus

Kesäharjoittelijana pääset toimimaan monenlaisissa avustavissa tehtävissä jossain Pirkanmaan hyvinvointialueen monista toimipisteistä. Hakemuksessa voit esittää toiveen, millä alueella tahtoisit työskennellä ja minkälaisissa tehtävissä. 

Paikkoja on tänä vuonna tarjolla Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Virroilla ja Ylöjärvellä.

Voit hakea kahden tai neljän viikon mittaisia kesäharjoittelujaksoja. Ne sijoittuvat ajalle 3.6.-26.7.2024. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia. Sairaalassa harjoittelujaksot ovat neljän viikon mittaisia, ja kahden viikon harjoittelujaksot sijoittuvat muualle sote-palveluihin kuten esimerkiksi ikäihmisten tai vammaistyön pariin. Yksi nuori voi tulla valituksi yhdelle harjoittelujaksolle kesässä.

Nuorten kesäharjoittelu on palkallinen. Kahden viikon pituisesta kesäharjoittelusta maksetaan 400 euroa, ja neljän viikon mittaisen kesäharjoittelun palkka on 800 euroa. Summat sisältävät lomakorvauksen.

2.0 Hiusviivaerotin


Nuorten kesäharjoittelu - tämän sivun löydät myös

Tämän sivun löydät myös osoitteella pirha.fi/kesaharjoittelu