Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Tays tukisäätiö - otsikko

Lahjoittaminen – Tays tukisäätiö

Tays tukisäätiö

Tampereen yliopistollisen sairaalan tukisäätiö (Tays tukisäätiö) toimii potilaiden ja asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi Pirkanmaan hyvinvointialueella.

Säätiö tukee lahjoitusvaroilla tieteellistä tutkimusta, työntekijöiden osaamista ja jaksamista, uusien hoitomuotojen ja -välineiden kehittämistä sekä potilaiden, asiakkaiden ja heidän läheistensä viihtyvyyttä.

Toiminta laajenee koko hyvinvointialueelle

Tays tukisäätiö on perustettu vuonna 2016 tukemaan Tampereen yliopistollisen sairaalan toimintaa sekä alueen väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Helmikuun lopussa 2024 patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi sääntömuutoksen, joka mahdollisti Tays tukisäätiön toiminnan laajentamisen koko Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Tämän ansiosta kaikki hyvinvointialueelle ohjatut lahjoitukset kulkevat jatkossa Tays tukisäätiön kautta.

Lahjoitus auttaa vuosienkin päästä

Lahjoitusvaroille on aina tarvetta. Lahjoittaja voi olla kuka tahansa – yritys, yksityinen tai testamenttilahjoittaja. Lahjoittaja voi määritellä itse, millaista toimintaa haluaa tukea tai hän voi antaa avoimen lahjoituksen. Avoimet lahjoitukset Tays tukisäätiö ohjaa eri toimintoihin ajankohtaisen tarpeen mukaan.

Uusia hoitoja ja välineitä

Yksilölliset hoitomenetelmät ja uudet laitteet parantavat hoitotuloksia. Lahjoituksin voimme edistää innovaatioita ja nopeuttaa uusimman teknologian käyttöönottoa.

Tukea tutkimukselle

Tieteellinen tutkimustyö mahdollistaa laadukkaan ja vaikuttavan hoidon ja palvelut. Tieteellisellä tutkimuksella varmistetaan, että hoidot, palvelut ja lääkkeet kehittyvät jatkuvasti. Edistämme ja tuemme myös henkilöstön ammattiosaamista ja alan opetusta.

Virkistys, viihtyisät tilat ja taide

Ympäristöllä on suuri merkitys niin henkilökunnan kuin asiakkaiden hyvinvointiin – työssäjaksamiseen ja toipumiseen. Lahjoitusvaroilla on hankittu erilaisia mielialaa kohottavia asioita kaakaokoneista taiteeseen. Tays tukisäätiön ylläpitämä mittava taidekokoelma tuo viihtyisyyttä tiloihimme ja taiteen kaikkien nähtäville. Lisäksi ohjaamme rahoitusta työntekijöiden osaamiseen ja jaksamiseen.

Yhteystiedot:

Heikki Oksa, asiamies, Tays tukisäätiö
p. 050 571 1205, heikki.oksa@pirha.fi

Lue lisää lahjoittamisesta Tays tukisäätiön verkkosivuilta taystuki.fi