Readspeaker

Yhteisökeskukset

Yhteisökeskukset

Yhteisökeskukset

Pirkanmaan hyvinvointialueen yhteisökeskuksiin voit hakeutua aukioloaikojen puitteissa silloin kun sinulle sopii. Yhteisökeskuksissa alueen asukkaat, kunta, järjestöt ja seurakunnat yhdessä tarjoavat sinulle mahdollisuuden tulla tapaamaan toisia ihmisiä, puhumaan arjen haasteista tai huolista sekä etsimään niihin ratkaisuja.

Sinua tuetaan sähköisessä asioinnissa ja voit käyttää yhteisökeskuksen tietokonetta esimerkiksi tulostaaksesi tiliotteita. Saat apua viranomaisten kanssa asiointiin tai tarvitsemiesi palvelujen aikavarausten tekoon. Yhteisökeskusten toiminnalla tuetaan alueen asukkaiden hyvinvointia ja pyritään estämään syrjäytymistä.
 

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Hervannan yhteisökeskus L8

Hervannan yhteisökeskus L8

Käyntiosoite:
Lindforsinkatu 8, 33720 TAMPERE - Kerrostalon katutasossa.

Hervannan Lindforsinkatu 8:n yhteisökeskus kokoaa saman katon alle kaupungin sosiaalityön ja kolmannen sektorin matalan kynnyksen palveluja. Yhteisökeskus tarjoaa kävijöille neuvontaa, ohjausta ja toimintaa sekä kehittää julkisten sosiaalipalvelujen ja yhdistystoimijoiden yhteistyötä.

Hervannan yhteisökeskuksessa on tarjolla myös yhteisöneuvontaa. Yhteisöneuvonnassa saat apua sähköiseen asiointiin, palveluiden löytymiseen, lomakkeiden täyttämiseen ja sinulla on mahdollisuus tulostaa esimerkiksi tiliotteita. Asiointia varten et tarvitse ajanvarausta. Yhteisöneuvonnasta vastaa A-kilta yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa.

Hervannan yhteisökeskus avoinna
Ma
klo 8–16
Ti
klo 8–16
Ke
klo 8–16
To
klo 8–16
Pe
klo 8–16
Yhteisöneuvonta palvelee
Ma
klo 9–11
Ti
klo 9–11
Ke
klo 9–11
To
klo 9–11
Pe
klo 9–11

Tuloksia ei löytynyt.

Tuloksia ei löytynyt.