Readspeaker

Valikkonäyttö

Henkilökunnan eväät ja taukohuone

Henkilökunnan eväät ja taukohuone

Henkilökunnan eväät ja taukohuone

Pese ja desinfioi kädet ennen taukohuoneeseen tuloa.

Säilytä ja syö eväät taukohuoneessa. Kahvin juonti ja eväiden syönti on kiellettyä toimistoissa tai hoidollisissa tiloissa. Juomapullon voit tarvittaessa viedä kansliaan tai toimistoon, pese juomapullo päivittäin.

Pese astiat ja aterimet käytön jälkeen, mieluiten astianpesukoneessa.

Laita eväisiin nimikirjaimet ja päivämäärä, älä laita eväitä jääkaappiin monikäyttöisessä kassissa tai kaupan muovipussissa. Taukohuoneen jääkaappi siivotaan säännöllisesti ja lämpötilaa seurataan (+2 - +6 ⁰C), apuna voi käyttää rivilistaa.