Murupolku

Readspeaker

Ikäihmisten sosiaalityö

Ikäihmisten sosiaalityö

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Ikäihmisten sosiaalityön sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat tukevat yli 65-vuotiaita, joilla on vaikea elämäntilanne. Voit saada ikäihmisten sosiaalityön palveluja, jos sinulla on useampia haasteita arkielämässä selviytymisessä etkä saa riittävää tukea sosiaalipalvelujen tai ikäihmisten palvelujen neuvontapisteistä. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi päihteisiin, mielenterveyteen, asumiseen, taloudelliseen toimeentuloon tai läheissuhteisiin.

Voit hakeutua ikäihmisten sosiaalityön palveluihin sosiaalipalvelujen tai ikääntyneiden palvelujen neuvontapisteissä tehdyn alkuarvioinnin kautta.

Ikäihmisten sosiaalityön palvelut perustuvat sosiaalityöntekijän tai sosiaaliohjaajan tekemään palvelutarpeen arviointiin ja asiakassuunnitelmaan. Sinulle nimetään omatyöntekijä, jos olet palveluidemme piirissä.

Toimi näin

Ota yhteyttä palveluneuvontaan tai paikkakunnallasi toimivaan lähitoriin.

Jos sinulla on jo asiakkuus, voit olla yhteydessä suoraan omaan sosiaalityöntekijääsi.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Ikäihmisille suunnatut sosiaalityöntekijän palvelut on tarkoitettu yli 65-vuotiaille, joilla on samaan aikaan useampia haasteita arkielämässä selviytymisessä. Sosiaalityöntekijä tai sosiaaliohjaaja tekee arvion palvelutarpeestasi.

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksuton.

2.0 Hiusviivaerotin


Palveluneuvonta - numero+ linkki - nosto

Palveluneuvonta

Ole yhteydessä

Puhelimitse: 040 733 3949

Tule paikan päälle: Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere

Ikääntyneiden neuvonta ja ohjaus - lähitorit - linkki