Readspeaker

Tays Valkeakoski

Tays Valkeakoski

Hoidamme Tays Valkeakosken sairaalassa useiden eri erikoisalojen potilaita yhteistyössä Tays Keskussairaalan kanssa. Hoidamme potilaita poliklinikoilla ja osastoilla sekä teemme päiväkirurgisia ja lyhytjälkihoitoisia leikkauksia. Vastaamme myös Pirkanmaan eteläisten kuntien erikoissairaanhoidon päivystyksestä sekä perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Tays Valkeakosken sisäänkäynti.

Tays Valkeakoski - yhteystiedot - nosto

Yhteystiedot

  • Vaihde: 03 311 611
  • Faksi 03 3116 7433
  • Katuosoite Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski

Kysy! Neuvonnan puhelinnumero on 03 3116 7392. Neuvonta palvelee asairaalan pääaulassa palvelee arkisin kello 8–15. Lauantaisin ja sunnuntaisin neuvonta on suljettu.

Tays Valkeakoski - pysäköinti + oheispalvelut - nosto

Hyvä tietää!

Katso, missä rakennuksessa eri osastot, poliklinikat ja toimipisteet sijaitsevat:

Sairaala sijaitsee Valkeakosken keskustassa.

Sairaalan pääsisäänkäynnin läheisyydessä on pysäköintialue potilaiden ja vierailijoiden käyttöön. Saattoliikenne on mahdollista pääsisäänkäynnin edustalle, mutta pysäköinti siinä on kielletty. Asiakaspysäköinti on maksutonta. Tays Valkeakoskella on invapaikkoja pääsisäänkäynnin eli B-oven läheisyydessä sekä pysäköintialueella.

Ruokailu
Vierailijat voivat nauttia lämpimän lounaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa, joka sijaitsee pääaulasta yksi kerros alaspäin. Lounas on tarjolla arkisin kello 11–13. Maksuvälineenä käyvät ruokalipukkeet, joita saa ostaa Valkeakosken sairaalan pääaulan neuvonnasta. Neuvonta on avoinna arkisin kello 8–15.

Kahvila
Tays Valkeakosken kahvio on avoinna pääaulassa arkisin kello 8–15. Puhelinnumero on 040 375 7611. Kahviosta voi tilata myös muun muassa pitopalvelua ja leivonnaisia.

Katso video lapsipotilaiden hoidosta Valkeakosken yksikössä. Video on katsottavissa Dreambroker-palvelussa.

Sisälletyt portletit

Sairaalat - Tays -sivut - nosto

Hoitaja asettaa potilaalle käteen hoitolaitetta.

Etsitkö sairaaloiden palveluja?

Toimipistehakemisto - taustaväritön

Toimipistehakemisto

Hae palvelupaikkoja.