Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Uutisvideot

Uutisvideot

Uutisvideot - pirha nyt

Tervetuloa seuraamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen kuukausittaista uutiskatsausta. Uutislähetykset viitotaan viittomakielelle. Koostamme kuukauden uutiset myös uutiskirjeeksi, jonka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Huhtikuun uutiskatsaus

Huhtikuun uutiskatsauksen aiheina ovat muun muassa digiklinikka ja sen käyttöönotto, puolesta asiointi, palveluverkon uudistuksia, tulevaisuuden vammaispalveluohjelman valmistelu sekä vammaispalvelujen kesäkisat Tampereella. Toimittajana viestintäasiantuntija Miina Salmenharju. Tulkattu viittomakielelle.

Huhtikuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskatsaus

Maaliskuun aiheina muun muassa lasten hammastarkastukset, lasten ja nuorten tukihenkilöhaku, palveluverkon uudistukset, kotisairaalan laajeneminen ja "lahjoita ihme". Toimittajana viestintäasiantuntija Elli Aho. Tulkattu viittomakielelle.

Lue lisää maaliskuun uutiskatsauksen aiheista:

Videouutiset sekä muut Pirkanmaan hyvinvointialueen videot ovat nähtävillä myös YouTubessa.

Helmikuun uutiskatsaus

Helmikuun aiheina muun muassa asukkaiden kokemukset ja vaikutusmahdollisuudet hyvinvointialueen palveluihin, lapsiperheiden Pyydä apua -palvelu ja asiakasmaksut. Toimittajana viestintäasiantuntija Elli Aho ja vieraana asiakaskokemuspäällikkö Marika Järvinen.

Ajankohtaista aluehallituksesta

Millaista työtä on meneillään, jotta palvelut saadaan turvattua nyt ja tulevaisuudessa? Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen ja 1. varapuheenjohtaja Hanna Laine summaavat videolla yhteen aluehallituksen ajankohtaiset mietteet helmikuun kokouksen jälkeen.