Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Harvinaissairaudet

Harvinaissairaudet

Pirha 2.0 PTV Palvelu Widget

Kaikille sairauksille ei löydy omaa poliklinikkaa. Harvinaissairauksien hoidossa käsittelemme potilastapauksesi jos sen erikoisalan lääkäri, jolle lähetteesi on osoitettu, ei pysty yksin ongelmaasi ratkaisemaan. Arvioimme tapauksesi monialaisen, eri erikoisalojen edustajien ja diagnostiikkaan perehtyneen ryhmän toimesta, johon valitaan tilannekohtaisesti kulloinkin tarvittavat asiantuntijat. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien hoitoon perehtyneiden yksiköiden, potilasjärjestöjen, Kelan ja tutkimushankkeiden kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Harvinaissairauksien hoidossa pyrimme nopeuttamaan diagnoosiin pääsyä. Ongelmasi varsinainen diagnostiikka ja hoito järjestetään muissa Pirkanmaan hyvinvointialueen erikoissairaanhoidon yksiköissä, terveyskeskuksessa tai tarpeen mukaan toisessa sairaalassa.

Toimi näin

Sinut kutsutaan tutkimukseen tai hoitoon lääkärin tekemän lähetteen perusteella ja saat valmistautumisohjeet kutsun yhteydessä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen. Voit saada lähetteen terveyskeskuksesta, työterveyshuollosta, yksityiseltä lääkäriltä tai sairaalan poliklinikalta.

Maksaako palvelu?

Palvelu on maksuton.

Alle 18-vuotiaalle käynnit poliklinikalla tai poliklinikan etävastaanotolla ovat maksuttomia.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä palvelusta peritään maksu. Peruutus pitää tehdä vähintään 24 tuntia ennen varsinaista vastaanottoaikaa.

Pirha 2.0 PTV Joustava Asiointikanava Widget

Yhteystiedot

Harvinaissairauksien yksikkö, Tays Keskussairaala

Harvinaissairauksien yksikön puhelinasiointi potilaille ja heidän omaisilleen. Yksikkö sijaitsee Tays Keskussairaalassa.

Puhelinnumerot 050 401 9405 Lääkäri
050 352 3551 Sairaanhoitaja

Harvinaissairauksien yksikkö, Tays Keskussairaala

Harvinaissairauksien yksikkö, Tays Keskussairaala

Käyntiosoite:

Biokatu 8, 33520 TAMPERE

Tays Keskussairaala, Finn-Medi2 (FM2), 3.krs

Postiosoite:
PL 272, 33101 TAMPERE -

Harvinaissairauksien yksikkö, Tays Keskussairaala


Tays Keskussairaalan harvinaissairauksien yksikössä toimii vaikeaan diagnostiikkaan perehtynyt monialainen työryhmä.

Tays Keskussairaalan harvinaissairauksien yksikössä tutkimme harvinaisia sairauksia yhteistyössä eri erikoisalojen ammattilaisten kanssa. Yksikössä toimii vaikeaan diagnostiikkaan perehtynyt monialainen työryhmä, johon kutsutaan kuhunkin potilastapaukseen liittyviä erikoisalojen edustajia ja asiantuntijoita.

Harvinaissairauksien yksikössä emme vastaanota potilaita vaan käsittelemme lähetteitä, ohjaamme niitä oikeaan paikkaan ja tarvittaessa kutsumme koolle monialaisen asiantuntijatyöryhmän diagnostiikan ja hoidon suunnittelun tueksi.

Potilaiden diagnostiikka ja hoito tapahtuu eri erikoisalojen yksiköissä, muissa sairaaloissa tai sote-asemilla yksilöllisen tilanteen mukaan.

Tuloksia ei löytynyt.

Tuloksia ei löytynyt.

2.0 Hiusviivaerotin


Harvinaissairaudet - sinua saattaisi kiinnostaa - linkki