logo

Palaute

Murupolku

Asiakaspalaute

Anna meille palautetta

Haluamme toimia Pirkanmaan hyvinvointialueella niin, että asiakkaidemme kokemus palveluistamme on hyvä ja asiakkaat pääsevät osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Kun annat meille palautetta, saamme tärkeää tietoa siitä, miten onnistumme ja missä asioissa meillä on parantamisen varaa.

Täytä sähköinen palautelomake

Siirry palautelomakkeelle 

Voit antaa palautetta monella muullakin tavalla

  • Kerro palaute työntekijöille siinä yksikössä, jossa sinä tai läheisesti olette asioineet.
  • Täytä palautelomake palvelupaikoissamme.
  • Vastaa kohdennettuihin kyselyihin, jos sinua pyydetään vastaamaan.

Kohdennettu kysely voi olla esimerkiksi palvelukokemuskysely, joka annetaan täytettäväksi hoidon aikana tai sen jälkeen. Palvelukokemuskyselyn voit saada myös tekstiviestinä.

Taysin sairaaloissa on käytössä tekstiviestillä lähetettävä palautekysely. Kyselyyn vastataan painamalla tekstiviestissä olevaa linkkiä. Kysely toimii vain älypuhelimissa. Vastaaminen on vapaaehtoista ja kysely lähetetään vain 18 vuotta täyttäneille potilaillemme, jotka ovat antaneet luvan sähköiseen asiointiin.

Palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Palaute pyritään kohdistamaan siihen yksikköön tai palveluun, jota se koskee.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä asiakaspalautteen keruussa ja käsittelyssä.

Vakavasta ongelmasta voit tehdä muistutuksen

Jos hoitoa tai kohtelua koskeva ongelma on mielestäsi vakava, sinulla on lakisääteinen oikeus tehdä asiasta muistutus, joka osoitetaan palvelua tarjoavan yksikön johtajalle. Muistutuksen tekemisessä auttaa tarvittaessa potilasasiamies tai sosiaaliasiamies.

Pirkanmaan hyvinvointialueen muistutuslomakkeet täyttö- ja palautusohjeineen: