logo

Neuvonta ja ohjaus

Murupolku

Neuvonta ja ohjaus

Neuvonta ja ohjaus

Neuvonnan paikka? Katso, mistä saat tietoa ja kuinka lähteä liikkeelle, kun tarvitset ensivaiheen opastusta.

Sisälletyt portletit

Terveysneuvontaa koskeva nosto

Terveysneuvonta

Sairaanhoitaja antaa sinulle puhelimessa ja chatissa hoito-ohjeita, arvioi hoidon tarpeesi ja tarvittaessa ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan. Ole ensisijaisesti yhteydessä omaan sote-asemaasi sen aukioloaikoina. Kun oma sote-asemasi on kiinni ja tarvitset ohjeita terveyspalveluihin hakeutumisesta, soita Pirkanmaan terveysneuvontaan numeroon 03 384 5000 tai aloita asiointi chat-palvelussa.

Sosiaalipalvelujen neuvontaa koskeva nosto

Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja palvelupisteet

Huolettaako jokin omassa tai läheisesi elämänhallinnassa? Onko sinulla vaikea vaihe, jossa kaipaisit ohjausta ongelmien ratkaisemiseksi? Painavatko taloudelliset huolet, etkä tiedä miten voisit ratkoa niitä? Sosiaalipalvelujen työntekijät auttavat sinua monenlaisissa elämäntilanteissa. Älä arastele, sillä olemme sinua varten.

Sisälletyt portletit

Lapsiperheiden matalan kynnyksen palvelut -otsikko

Lapsiperheiden matalan kynnyksen palvelut

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jos mieltäsi painaa jokin omaan elämääsi tai läheisesi tuen tarpeeseen liittyvä kysymys, ota yhteyttä lapsiperheiden sosiaalityön palveluohjaajiin. Tavoitat heidät Pyydä apua -yhteydenottolomakkeella. Lapsiperhepalvelujen työntekijä soittaa sinulle 1 - 3 arkipäivän kuluessa.

Lapsiperheiden palveluohjaus

Lapsiperheiden palveluohjaus

Lapsiperheiden palveluohjaus on matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa. Ohjaus auttaa parhaiten silloin, kun otat yhteyttä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa. Palveluohjaajat neuvovat ja ovat tukenasi arjen kysymyksissä, lähisuhde- ja perheväkivaltatilanteissa sekä lapsen kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Sisälletyt portletit

Ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden neuvonta -otsikko

Ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden neuvonta

Ikääntyneiden palveluohjaus

Ikääntyneiden palveluohjaus

Kotitori on palvelu- ja neuvontapiste, mistä ikääntyvät voivat saada ohjausta kotona asumisen tueksi. Kotitori auttaa sinua löytämään omaan elämäntilanteeseesi sopivat palvelut, joilla tuetaan arjessa ja kotona selviytymistäsi. Kotitori palvelee myös omaisia, läheisiä ja tukihenkilöitä. Soita, tule käymään tai asioi verkossa. Puhelin 040 733 3949, arkisin klo 8 - 16.30.

Vammaispalvelujen ohjaus ja neuvonta

Vammaispalvelujen ohjaus ja neuvonta

Kotitori auttaa, kun tarvitset tietoa palveluista, joita voit saada vammasi tai sairautesi takia. Tuemme sinua niin, että selviydyt mahdollisimman itsenäisesti kotona ja kodin ulkopuolella. Voit tarvita esimerkiksi tukea asumiseen, avustusta asuntosi muutostöihin, henkilökohtaista apua tai kuljetuspalvelua. Soita, tule käymään tai asioi verkossa. Puhelin: 040 733 3949, arkisin klo 8 - 16.30.

Kotitoria ja lähitoreja koskeva nosto

Kotitori ja lähitorit

Ohjausta ja neuvontaa saat Pirkanmaan Kotitorilta ja lähitoreilta. Lähitorit ovat kaikille avoimia yhteisiä olohuoneita, joissa voit viettää aikaa, tavata tuttuja ja saada apua arjen eri pulmiin.

Onko sinulla huoli aikuisesta tai lapsesta? -otsikko

Onko sinulla huoli aikuisesta tai lapsesta?

Onko sinulla huoli aikuisesta tai lapsesta?