Pirha nyt

Pirha nyt

Mitä menossa? Mitkä asiat ovat tapetilla? Löydät täältä kootusti hyvinvointialueen uutiset ja artikkelit. Voit seuloa vanhempia ajankohtaissisältöjä uutis- ja artikkeliarkiston avulla.

Pirhan uutiskatsaukset alkoivat - pirha nyt -nosto

Kuvassa on viestintäasiantuntija Elli Aho ja viittomakielen tulkki

Katso Pirhan uutiskatsaus

Hyvinvointialueen kuukausittaiset uutiskatsaukset alkoivat. Helmikuun aiheina muun muassa asukkaiden kokemukset ja vaikutusmahdollisuudet palveluihimme, lapsiperheiden Pyydä apua -palvelu ja asiakasmaksut. Toimittajana viestintäasiantuntija Elli Aho ja vieraana asiakaskokemuspäällikkö Marika Järvinen. Uutislähetykset myös viittomakielellä.

Talousarvion 2024 rahavirtoja koskeva visualisointi - nosto

Esimerkki rahavirroista.

Talousarvio 2024

Hyvinvointialueen talousarvion tuloista je menoista on tehty visualisointi. Siitä näkee, mistä Pirhan rahat tulevat ja mihin ne käytetään.

Miten voin ilmaista hoitotahtoni? - pirha nyt nosto

Kuvassa on Esko Roine.

Miten voin ilmaista hoitotahtoni?

Elämässä voi sattua yllättäen jotain, jolloin et pystykään ilmaisemaan, minkälaista hoitoa toivoisit saavasi. Tutustu hoitotahtokampanjan materiaaleihin, joissa muun muassa Esko Roine ja Karoliina Blackburn näyttelijöinä kertovat hoitotahdon ja hoidonrajauksen merkityksestä.

Hyvinvointia elintavoilla - nosto

Kaksi naista metsässä ulkoilemassa, toinen nainen auttaa kaveriaan kädestä mäelle.

Askarruttaako elintapasi? 

Olemme koonneet yhteen luotettavaa tietoa hyvinvointia ja terveyttä edistävistä elintavoista. Tutustu itse- ja omahoito-ohjelmiin.

Luovuta sukusolu – lahjoita ihme! - pirha nyt -nosto

Kuvassa on teksti: Mistä on pienet lapset tehty?

Luovuta sukusolu – lahjoita ihme!

Jos haluat tietää sukusolujesi lahjoittamisesta, voit täyttää yhteydenottolomakkeen. Lahjasoluhoitaja soittaa sinulle toivomaasi aikaan arkisin päivällä.

Pyydä apua - nosto

Värikkään teltan oviaukosta näkyy pyöreä punataustainen taulu, jossa lukee Pyydä apua!

Tukea lapsiperheen arkeen

Ota rohkeasti yhteyttä Pyydä apua -palveluun, kun sinulla on huolta lapsestasi tai omasta jaksamisestasi. Soita, lähetä yhteydenottolomake tai chattaa. Chat on auki ma–pe klo 8–16.