Readspeaker

Valkeakoskella keskustellaan lasten ja nuorten kanssa turvallisuudesta

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää 10–16 -vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatun turvallisuustapahtuman. Tarkoituksena on keskustella lasten ja nuorten kanssa siitä, mitä asioita he itse kokevat turvallisuusriskeiksi tai vaarallisiksi asioiksi omassa elinympäristössään.

Uutinen
Viisi nuorta katsoo hymyillen kameraan.

Tapahtuma järjestetään  20.–21.5.2024 Valkeakoskella Nuorisokeskus Pultissa klo 8-18 yhteistyössä Valkeakosken nuorisotoimen kanssa. Tapahtumassa voi poiketa oman aikataulunsa mukaan. Mahdollisuus on myös osallistua koululuokan kanssa ryhmänä.

Mukana on hyvinvointialueen lisäksi myös Liikenneturva sekä partiolippukunta Valkeakosken Korvenkävijät, jotka esittelet omaa toimintaansa. 

– Haluamme päästä keskustelemaan suoraan lasten ja nuorten kanssa, jotta voimme kuulla heidän itsensä sanomina niistä turvallisuuteen liittyvistä asioista, jotka parantavat tai heikentävät heidän omaa turvallisuudentunnettaan, kertoo turvallisuussuunnittelija Kimmo Topi

Tapahtuma on osa hyvinvointialueen lasten ja nuorten turvallisuuskoulutusta, jossa opetetaan lapsille ja nuorille arkielämän turvataitoja.