Readspeaker

Pirkanmaan hyvinvointialue hakee jalkojenhoidon ja jalkaterapian palvelusetelituottajia – ilmoittautumisaikaa jatkettu 6.2.2024 saakka

Pirkanmaan hyvinvointialue ottaa käyttöön jalkojenhoidon ja jalkaterapian palvelusetelin. Ilmoittautuminen palvelusetelituottajaksi on avoinna 6.2.2024 asti.

Uutinen

Palvelusetelituottajaksi voit ilmoittautua sekä jalkojenhoitoon että jalkaterapiaan tai vain toiseen palveluun. Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se 6.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jalkahoito.palveluseteli@pirha.fi. Ilmoittautumislomakkeella ilmoitetaan myös kiinteät hinnat palvelusetelin sääntökirjan hintaliitteessä mainituille palveluille. Hinnat ovat sitovia ja voimassa kaksi vuotta. Sinä aikana ei hyväksytä uusia palvelusetelituottajia. 

Määräaikaan mennessä ilmoittautuneille palveluntuottajille järjestetään PSOP-järjestelmästä koulutus Teams-yhteydellä 19.2.2024 klo 13–15. Koulutuksessa neuvotaan, miten palveluntuottajaksi hakeudutaan PSOP-järjestelmässä ja kuinka laskutus hoidetaan.

Uudet jalkojenhoidon ja jalkaterapian palvelusetelit tulevat käyttöön 5.3.2024 alkaen. 

Tarkemmat palveluntuottajien ilmoittautumisohjeet sekä jalkojenhoidon ja jalkaterapian palvelusetelin sääntökirjan löydät Palvelusetelit palveluntuottajille -sivulta.

***

Tiedotetta päivitetty 31.1.2024: Korjattu jalkahoito jalkojenhoidoksi.