Readspeaker

Nokialla lääkärin ja hoitajan kiireettömien vastaanottojen puhelinnumero muuttuu maaliskuussa

Nokian sosiaali- ja terveysaseman lääkärin ja hoitajan kiireettömillä vastaanotoilla siirrytään kolmen alueen tiimimalliin. Samalla kiireettömän hoidon tarpeen arviointipuhelinnumero muuttuu.

Uutinen

Lääkärin ja hoitajan vastaanottojen kiireettömien asioiden hoidon tarpeen arviointi- ja ajanvarausnumerot ovat 4.3.2024 alkaen:

  • Etelä-Nokia: 03 384 5067
  • Keski-Nokia: 03 384 5068
  • Pohjois-Nokia: 03 384 5069

Numerot ovat avoinna ma–to klo 8–16 ja pe ja juhlapyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8–15. Numerot toimivat takaisinsoittoperiaatteella.

Etelä-Nokiaan kuuluu koko Nokianvirran eteläpuolinen alue, esimerkiksi Koskenmäki, Kartano, Vihola, Tervasuo, Sammalisto, Tottijärvi ja Sarkola.

Keski-Nokiaan kuuluvat keskusta Välimäenkadulta länteen päin, Tyttölä, Lauttala, Haavisto, Utolankallio, Taka-Lauttala, Harjuniitty, Alhoniitty, Aaroninkorpi, Alisenjärvi ja Lähdeniitty.

Pohjois-Nokiaan kuuluvat keskusta Välimäenkadulta itään päin, Viiki, Maatiala, Kankaantaka, Halimaa, Ilkan alue, Myllyhaka sekä Linnavuori, Pinsiö ja Siuro.

Uutena palveluna 4.3.2024 avataan vastaanottopalvelujen ohjaus- ja neuvontanumero 03 384 5055. Numero on avoinna ma–pe klo 8–10 ja se toimii takaisinsoittoperiaatteella. Numeroon soittamalla voit esimerkiksi perua lääkärin tai hoitajan vastaanottoajan tai pyytää reseptin uusintaa. Numerosta saa vain neuvontaa, numerossa ei arvioida hoidon tarvetta, ei varata aikoja eikä sieltä saa laboratoriovastauksia.

Puhe- ja kuulovammaisille tarkoitettu tekstiviestinumero 044 486 1671 säilyy ennallaan ja on käytössä koko Nokian alueella.

Myös kiirevastaanoton puhelinnumero 03 384 5066 säilyy ennallaan. Kiireellisissä asioissa kaikki nokialaiset voivat soittaa kiirevastaanoton numeroon ma–pe kello 8–20 sekä la–su ja arkipyhinä kello 10–18.

Muista myös chat

Terveysaseman chatissa voit keskustella hoitajan kanssa ja hoitaa asioita samalla tavalla kuin puhelimessakin. Lisäksi chatin voi tarvittaessa muuttaa videoyhteydeksi, jolloin esimerkiksi iho-oireiden arviointi on helpompaa. 

Terveysaseman chat palvelee ma–to klo 8–16 ja pe ja juhlapyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8–15. Chattiin pääset Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi-sivujen alalaidassa olevasta pinkistä puhekuplaikonista.