Readspeaker

Katso tunnelmapaloja Taysin psykiatrian rakennuksen avajaisista

Taysin uudessa psykiatrian rakennuksessa pidettiin torstaina 11. tammikuuta avajaisten kutsuvierastilaisuus, jossa kuultiin muun muassa hyvinvointialuejohtaja Marina Erholan avajaispuhe ja potilaskokemusasiantuntija Jenna Korvan puheenvuoro. Kutsuvierastilaisuuden lisäksi uudisrakennuksessa järjestettiin oma avajaistapahtuma hyvinvointialueen henkilöstölle.

Uutinen
Vieraat viihtyivät hyvin ja nauttivat mukaansatempaavasta musiikista.

Vieraat viihtyivät hyvin ja nauttivat mukaansatempaavasta musiikista.

Avajaisiin saapui noin 170 kutsuvierasta. Hyvinvointialuejohtaja Marina Erholan ja kokemusasiantuntija Jenna Korvan lisäksi tilaisuudessa puhui psykiatrian toimialuejohtaja Hanna-Mari Alanen. Hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja Johanna Loukaskorpi ja aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen hoitivat juhlavan nauhanleikkauksen. Tilaisuuden juonsi sairaalainsinööri Jarko Keivaara ja musiikkia tarjoili Screamin' Rancheros -yhtye. 

Henkilöstön avajaistapahtumaa vietettiin perjantaina 12. tammikuuta. Tunnelma oli mukavan rento ja kiinnostuneita kävijöitä riitti: iltapäivän aikana T-rakennuksessa vieraili yli 800 hyvinvointialueen työntekijää. Psykiatrian henkilöstö esitteli vieraille uusia tilojaan ja kertoi eri osastojen toiminnasta. Tapahtuman päätteeksi suomirockin legendoihin lukeutuva Juliet Jonesin Sydän soitti keikan, jossa vanhat klassikkohitit soivat sopuisasti bändin uudemman tuotannon lomassa.

– Minulle musiikki ja sen tekeminen on aina ollut hyvän mielenterveyden asia. On hienoa olla avaamassa tätä komeaa uutta sairaalaa, Juliet Jonesin Sydämen kitaristi ja sosiaalipsykiatrian professori Sami Pirkola kertoi.

Katso videolta tunnelmia henkilöstön avajaistapahtumasta.

Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola pitää puhetta lavalla.
”Mielestäni se, kuinka pystymme huolehtimaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevista kansalaisista, kertoo paljon meistä ja arvoistamme sekä organisaationa että yksilöinä”, totesi avajaispuheessaan hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola.
Hanna-Mari Alanen puhuu mikrofoniin lavalla.
”Pirkanmaan psykiatriassa on käännetty nyt historian lehti”, psykiatrian toimialuejohtaja Hanna-Mari Alanen lausui tervetulopuheessaan.
Mies ja nainen leikkaavat punaista nauhaa saksilla.
Hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja Johanna Loukaskorpi ja aluehallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen leikkasivat nauhan.
Lavalla soittaa kolmihenkinen orkesteri.
Avajaisissa 11. tammikuuta esiintyi Screamin' Rancheros -yhtye.