Readspeaker

Hoitotyön päivää vietetään Tays Keskussairaalassa 10.5. – monipuolisia asiantuntijaluentoja myös verkossa

Jo perinteeksi muodostunut Hoitotyön päivän tapahtuma järjestetään Tays Keskussairaalassa 10.5.2024 kello 9–14.30. Hoitotyön päivässä tapaat sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita ja pääset kuuntelemaan monipuolisia luentoja ajankohtaisista aiheista. Tänä vuonna luentoja on mahdollista seurata myös striimattuna verkossa!

Uutinen

Hoitaja keskustelee potilaan kanssa.

Hoitotyön päivän asiantuntijaluennoilla sukelletaan läheisen sairastumisen, palliatiivisen hoidon ja vaikuttavien hoitajavastaanottojen aihepiireihin. Iltapäivän nukkumalla menestykseen -luennolla unilääkäri Henri Tuomilehto kertoo unen vaikutuksesta arjen suorituskykyyn. Voit seurata luentoja paikan päällä Tays Keskussairaalan P-rakennuksen (Palvelutalon) luentotilassa tai striimattuna verkossa. 

Lisäksi Tays Keskussairaalan pääaulaan kootaan eri hankkeiden, järjestöjen sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Taysin yksiköiden esittelypisteitä, joiden parissa voit kierrellä luentojen lomassa.

Tapahtumassa palkitaan myös Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaalapalvelujen vuoden 2023 Hoitotyön Tähdet. Myös Hoitotyön Tähtien palkitseminen striimataan verkkoon.

Päivän tarkempi ohjelma koostetaan keväällä verkkosivuille osoitteeseen pirha.fi/hoitotyonpaiva.