Readspeaker

Dataklinikat tutkijoille jatkuvat Teamsissa

Tays Tutkimuspalveluiden datatiimin järjestämillä dataklinikoilla keskustellaan ja jaetaan tietoa Taysin tutkimusdatan hyödyntämisestä. Tilaisuudet on suunnattu Pirhan tutkijoille.

Uutinen

Kuukausittain kokoontuvilla klinikoilla datatiimin asiantuntijat jakavat vinkkejä ja tietoa tutkimusdatan kysymyksistä ja työkaluista, kuten tutkijan tietoturvallisesta työtilasta ja virtuaalikoneen työkaluista, kuten R, SQL, Python ja Excel / LibreOffice. 

Tarkoitus on keskustella niistä kysymyksistä, jotka osallistujat tuovat mukanaan tai ovat esittäneet Teams-keskustelussa etukäteen. Tutkimusluvista tai niihin liittyvistä prosesseista klinikoilla ei keskustella.

Seuraavat klinikat pidetään
ke 20.9. klo 15−16
ke 25.10. klo 15−16
ke 29.11. klo 15−16
ke 20.12. klo 15−16

Liity Teams-kokouksiin ja keskusteluun Pirkanmaan hyvinvointialueen tunnuksilla. Esitä kysymyksesi etukäteen kokouksen Teams-keskustelussa.

Liity mukaan Tays dataklinikan -tiimiin tästä linkistä, niin saat kutsut dataklinikan keskustelutilaisuuksista automaattisesti. 

Tervetuloa!
 
Huom! Datasta keskustellessa ja mahdollisissa ruutujen jakamisessa on huomioitava datan sensitiivisyys. Henkilötunnuksellista tai muutoin yksilöivää tietoa ei voi jakaa.