Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Palveluntuottajille

Palveluntuottajille

Palveluntuottajille

1.1.2024 on tullut voimaan uusi sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalaki. Laissa säädetään sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjien valvonnasta sekä yksityisten ja julkisten palveluntuottajien toimintaedellytyksistä, rekisteröinnistä, omavalvonnasta ja viranomaisvalvonnasta.

Uudet yksityiset sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajat rekisteröidään Soteri-rekisteriin.

Aiemmin luvan saaneet/ilmoituksen tehneet palveluntuottajat ja itsenäiset ammatinharjoittajat saavat jatkaa toimintaansa. Jos palveluntuottajan tiedot on aiemman ohjeen mukaisesti ilmoitettu, ei palveluntuottajan tarvitse rekisteröityä uudestaan Soteriin. Tiedot siirtyvät siirtymä-ajan puitteissa Valverista tai hyvinvointialueen rekisteristä Soteriin maksutta sellaisena, kuin ne on rekisteröity. Lisäksi viranomaiset täydentävät tietoa lain vaatimissa rajoissa. 

Jos yrityksen tiedot ovat ajantasalla, Soteri-rekisteriin siirtyminen ei edellytä toimia palveluntuottajilta.

Neuvontamme vastaa mielellään mahdollisesti herääviin kysymyksiin sähköpostitse rekisteri-ilmoitukset.kotitori@nhg.fi ja puhelimitse 050 339 7854.

Lisää tietoa aiheesta löytyy: Soteri-rekisteri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille | Valvira

Lisätietoja palveluntuottajille löydät Pirhan yrittäjille ja järjestöille suunnatulta nettisivulta Palveluntuottajille - pirha.fi  ja sosiaalihuoltopalveluiden arvonlisäverottomuudesta verottajan sivuilta Sosiaalihuoltopalvelujen arvonlisäverotus - vero.fi

Haluatko tuoda palvelusi esiin Palveluhaussa?

Haluatko tuoda palvelusi esiin Palveluhaussa?

Kotitorin maksuttomaan Palveluhakuun voivat liittyä kotona asumisen tueksi palveluja tuottavat järjestöt ja yritykset. Palveluhaku auttaa itse maksavia asiakkaita löytämään paikallisia palveluita kotona asumisen tukemiseksi. Tutustu Palveluhakuun, palveluntuottajille annettuihin ohjeisiin ja halutessasi liity palveluntarjoajaksi.

Kotitorin palveluhaku

Kotitorin palveluhaku

Kotitorin palveluhaku on asiakkaiden ja palveluntarjoajien kohtaamispaikka, jota ylläpitää Luona Oy. Palveluhakuun voivat liittyä palveluntarjoajat, jotka tuottavat palveluita kotona asumisen tueksi Pirkanmaan hyvinvointialueella.

Palveluhaussa asiakas voi etsiä palveluntarjoajia sijainnin, palvelukategorian, sekä vapaa haku -kohdan kautta. Asiakkaan käytössä on vertailutyökalu, jonka avulla voit helposti vertailla palvelutarjoajien tietoja. 

Palveluntarjoajan sivusto edellyttää palveluntuottajan liittymistä palveluun sekä tarvittavien tietojen ja dokumenttien tallentamista. Palveluntarjoaja hyväksytään palveluun tarvittavien dokumenttien tarkastamisen jälkeen. Palveluntarjoajan itse täyttämät tiedot tulevat näkyviin palveluhakuun asiakkaille hyväksymisen jälkeen. 

Sivustollamme julkaistut palvelun­tuot­tajien tiedot perustuvat palvelun­tuot­tajien itsensä ilmoit­tamiin tietoihin ja ne julkaistaan sellaisina, kuin palvelun­tuottaja ne on meille antanut. Emme vastaa tietojen oikeel­li­suudesta. Palveluntarjoaja on itse vastuussa tietojensa päivittämisestä. 

Ohjaamme asiakkaita ottamaan yhteyttä palvelun­tuot­tajaan ja kehotamme varmis­tamaan tiedot, mm. palveluiden sisältöihin, hintoihin, toimituseh­toihin, jne liittyen suoraan palvelun­tuot­tajalta ennen palvelun tilaamista. 

Tästä löydät kuvalliset ohjeet palveluhakuun liittymiseksi. Apua ja tukea liittymiseen saa tarvittaessa Kotitorin asiointikanavien kautta.

Tutustu Luonan palveluhaun tietosuojaselosteeseen.

Palveluntuottaja, ota yhteyttä

Palveluntuottaja, ota yhteyttä

Puhelimitse

050 339 7854

arkisin 8.00-16.30

Sähköpostilla

Tule käymään

Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere