Readspeaker

Tervehdys kotitorilaisilta!

Luonalaiset ovat työskennelleet Pirkanmaan Kotitorilla nyt 1,5 kuukautta! Heinäkuu vierähti asiakastyöhön tarttumalla, toisiimme ja toistemme työtapoihin tutustumalla sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa yhteistyötä tekemällä – olemme saaneet hyvän alun asiakasneuvonnan ja –ohjauksen palveluumme.

Uutinen

Tavoitteemme on edistää pirkanmaalaisten hyvinvointia 

Pirkanmaan Kotitori on Suomen suurimman hyvinvointialueen yhteinen matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjauspiste. Ohjausta ja neuvontaa annamme ikääntyneille, lapsiperheille ja vammaisille henkilöille sekä mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville niin puhelimessa, chatissa, sähköpostitse kuin paikan päällä Frenckellinaukion asiakaspalvelupisteellä. Kotitorilla Pirkanmaan hyvinvointialueen asukkaita palvelee yhteensä kahdeksan palveluohjaajaa. Palveluohjaajamme ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia: sairaanhoitajia, sosionomeja sekä geronomeja. 

Asiakkaat, omaiset ja läheiset saavat meiltä tietoa ennalta ehkäisevistä, hyvinvointia ja elämänlaatua tukevista julkisista ja yksityisistä palveluista, toiminnasta ja etuuksista Pirkanmaalla. Tehtävämme on palvella Pirkanmaan hyvinvointialueella asukkaita, ammattilaisia, kumppaneita ja yhteistyötahoja sekä järjestöjä ja yksityisiä palveluntuottajia yhdistäen.

Kotitorin heinäkuu luvuissa 

Puhelin on suosituin yhteydenottokanavamme. Heinäkuun aikana vastaanotimme yli 2000 puhelua. Eniten yhteydenottoja Kotitorille tulee ikääntyneiltä ja vammaisilta henkilöiltä - yhteensä yli 60% kaikista yhteydenotoista. Suurin osa yhteydenotoistamme pystytään ratkaisemaan ensikontaktin aikana. 

Mittaamme asiakaskokemusta NPS asiakastyytyväisyysmittarin avulla. Yhteydenoton jälkeen asiakas saa tekstiviestitse kyselyn, jossa kysytään kuinka todennäköisesti, asteikolla 0-10, Kotitoria suositellaan. Heinäkuussa yli 64% Kotitorin asiakkaista suosittelisi palvelua erittäin todennäköisesti eli antoi arvosanaksi 9 tai 10. 

Sekä meille suoraan annetun, NPS-kyselyn että Kotitorin sivustolta löytyvän asiakaspalautelomakkeen palautteita käymme säännöllisesti läpi palveluohjaajiemme kesken. Tarvittaessa kehitämme toimintaamme saadun palautteen pohjalta. Kiitämme suuresta määrästä positiivista palautetta – jokaisen palveluohjaajan sydäntä lämmittää saatu palaute! 

Elokuuta on vauhdittanut ja ilostuttanut yhteistyökyselyt ja -pyynnöt 

Kotitorille on jo löytänyt tiensä moni yksityinen palveluntuottaja, joilta palveluohjaajamme saavat tietoa tarjolla olevista palveluista – ja joihin voimme asiakkaita ohjata täten ketterämmin. Palveluntuottajia sekä kolmannen sektorin toimijoita otamme mielellämme lyhyille esittelykäynneille etänä tai lähitapaamisina! 

Myös lähihoitajaopiskelijat ovat päässeet tutustumaan Kotitorin ainutlaatuiseen asiakasohjaukseen ja Frenckellinaukiolla sijaitsevaan Laitetoriin. Tarjoamme sote-alan opiskelijoille ja ammattilaisille tutustumiskäyntejä joustavasti!

Seuraa Kotitorin Ajankohtaisviestintää täällä internetsivuilla tai facebookissa, josta sivumme löydät nimellä Kotitori

Kotitorilla voit vierailla ma - pe klo 9–16 sekä ajanvarauksella klo 16–18. Neuvonta sijaitsee katutasossa, kulku kadulta on esteetön. 

Lämpimästi tervetuloa Kotitorille! 

Tuoreimmat ajankohtaiset