logo

Neuvonta ja palveluohjaus - Pirkanmaan Kotitori

Valikkonäyttö

Murupolku

Hyvä elämä kotona.

Hyvä elämä kotona

Pirkanmaan Kotitori tarjoaa neuvontaa ja palveluohjausta.

Kotitorilta saat tietoa yksityisistä, julkisista ja kolmannen sektorin palveluista sekä hyvinvointiteknologiasta kotiin arkesi tueksi. Me Kotitorilla toimimme asiakas- ja ratkaisukeskeisesti. Palvelemme puhelimitse, sähköisesti ja Kotitorin palvelupisteellä Tampereen keskustassa. Neuvonta on maksutonta.

Isä, tytär ja koira sohvalla.
 

Kotitorin neuvonta

Kotitorin neuvonta

Kotitori tarjoaa ammatti­tai­toista ja yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta kotona asumisen tueksi. Tarvittaessa teemme kanssasi ensiarviointia tuen tarpeistasi ja ohjaamme sinua sähköisten palvelujen käyttämisessä. Mikäli tilanteesi vaatii tarkempaa palvelutarpeen arviointia, sinut ohjataan kotona asumista tukevien palveluiden asiakasohjaukseen tai vammaispalvelujen työntekijän luo. Tavoit­teemme on mahdol­listaa Pirkanmaan hyvinvointialueen asukkaille hyvä elämä kotona ja tarjota neuvontaa ja palveluoh­jausta kaikissa arjen asioissa ja auttaa löytämään omia tarpeita vastaavat palvelut.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Frenckel­li­naukio 2 B. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 733 3949 ja voit asioida myös sähköisesti.

Neuvonta on maksutonta. Kotitorin kautta saat vastauksia mm. kotihoidon ja muiden vanhus­ten­huollon palveluista, palveluiden saannin kritee­reistä ja hinnoista, yhteys­tie­doista ja aukioloa­joista. Autamme sinua tekemään palvelu­vaih­toeh­doista hinta- ja laatuver­tailua. Kotitorin kautta saat tietoa kaupungin ja muiden palvelun­tuot­tajien palveluista ja niiden hinnoista.

Sisälletyt portletit

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä joko soittamalla, asioi sähköpostin kautta tai tule tapaamaan meitä Kotitorille!

Puhelin

Puhelin

040 733 3949 / arkisin 8.00-16.30

Sähköposti

Sähköposti

kotitori@pirkanmaankotitori.fi

Osoite

Osoite

Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere / arkisin 9.00-16.00