Murupolku

Readspeaker

Valikkonäyttö

Neuvonta ja palveluohjaus

Hyvä elämä kotona

Neuvonta ja palveluohjaus

Pirkanmaan Kotitori tarjoaa neuvontaa ja palveluohjausta.

Kotitorilta saat tietoa yksityisistä, julkisista ja kolmannen sektorin palveluista sekä hyvinvointiteknologiasta kotiin arkesi tueksi. Me Kotitorilla toimimme asiakas- ja ratkaisukeskeisesti. Palvelemme puhelimitse, sähköisesti ja Kotitorin palvelupisteellä Tampereen keskustassa. Neuvonta on maksutonta.

Isä, tytär ja koira sohvalla. 

Kotitorin neuvonta

Kotitorin neuvonta

Kotitori tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta kotona asumisen tueksi. Tarvittaessa teemme kanssasi ensiarviointia tuen tarpeistasi ja ohjaamme sinua sähköisten palvelujen käyttämisessä. Mikäli tilanteesi vaatii tarkempaa palvelutarpeen arviointia, sinut ohjataan kotona asumista tukevien palveluiden asiakasohjaukseen tai vammaispalvelujen työntekijän luo. Tavoitteemme on mahdollistaa Pirkanmaan hyvinvointialueen asukkaille hyvä elämä kotona ja tarjota neuvontaa ja palveluoh­jausta kaikissa arjen asioissa ja auttaa löytämään omia tarpeita vastaavat palvelut.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Frenckellinaukio 2 B. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 733 3949 ja voit myös asioida sähköisesti.

Neuvonta on maksutonta. Kotitorin kautta saat vastauksia mm. kotihoidon ja muiden vanhustenhuollon palveluista, palveluiden saannin kriteereistä ja hinnoista, yhteystiedoista ja aukioloajoista. Autamme sinua tekemään palveluvaihtoehdoista hinta- ja laatuvertailua. Kotitorin kautta saat tietoa kaupungin ja muiden palveluntuottajien palveluista ja niiden hinnoista.

Yhteystiedot - nosto

Yhteystiedot

Ota yhteyttä joko soittamalla, asioi sähköpostin kautta tai tule tapaamaan meitä Kotitorille!

Puhelin

040 733 3949

arkisin 8-16.30

Sähköposti

Osoite

Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere

arkisin 9-16