Uutinen
Toivotamme yritykset ja muut yhteisöt tervetulleiksi hankintainfoon maanantaina 29.5. klo 13-15.

Uutinen | 28.4.2023

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää hankintainfon 29.5.

Toivotamme yritykset ja muut yhteisöt tervetulleiksi hankintainfoon maanantaina 29.5. klo 13-15.

Hankintayksikkö esittelee Pirkanmaan hyvinvointialueen hankintaohjelmaa ja tämän vuoden hankintasuunnitelmaa. Osallistujilla on mahdollisuus kysellä ja keskustella hyvinvointialueen hankinta-asioista. Paikalla on hankintayksikön johtoa ja asiantuntijoita, sosiaali- ja terveyspalveluiden ostopalvelupäälliköt, muiden tehtäväalueiden edustajia sekä Tuomi Logistiikan hankinnan asiantuntijoita.
 
Tilaisuus pidetään Finn-Medi 5 -rakennuksen auditoriossa. Finn-Medi 5 sijaitsee Tays Keskussairaalan alueella Tampereella, osoite Biokatu 12, 33520 Tampere. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Osallistuminen on mahdollista myös Teamsin välityksellä. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen kahvitarjoilun ja Teams-linkkien lähettämisen vuoksi. Mikäli osallistut tilaisuuteen paikan päällä, niin ilmoittauduthan 19.5. mennessä. Etäosallistujat voivat ilmoittautua myöhemminkin.

Ilmoittautumislomake

Lisätietoja tilaisuudesta ja järjestelyistä voi kysyä sähköpostilla osoitteesta palveluhankinnat@pirha.fi.

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus käsitteli kokouksessaan 24.4. hankintaohjelmaa vuosille 2023-2025, ja se menee aluevaltuuuston päätettäväksi 8. toukokuuta.

Hankintaohjelma (pdf)Lue kaikki